Nowe Screeny

Status
Zamknięty.

Haldir

Member
jak wiedzie clone dodal wczoraj nowe screeny, sa super juz nie moge sie doczekac GIII. Przedstawialja głownie jakas osade, chyba rybacka , bo jest przy morzu i z latarnia.
Moze to do tego miasteczka pierwsze zawina bezimienny i społka, jest troche zniszczone moze bylo po ataku orkow, albo przybedziemy w czasie ataku

jak myslicie, i powiedzcie cos wiecej co zauwazyliscie

Robinhood

Member
screnny sa zajefajne mysle ze masz racje moze to byc ta pierwsza wioska i wyglada na zniszczona moze byc po ataku orkow ale niestety wyglada tez na opuszczona zobaczymy ale grafika jesz zajebista

Tak screen'y super , widać że grafa będzie przepiekna , obrazki z budynkami są wypasiaste pełno szczegułów i bardzo ostre barwy. Ale co do zwierząt , wiem że juz to pisałem , ale muszę jeszcze raz , więc tak zwierzęta są jednym słowem do kitu , mówię tu o ścierwojadzie , tym orku i o dinozaurze , bo te nosorożce sa całkiem całkiem , ale reszta do bani, no nie wiem może to jest tylko moje zdanie , ale tak to odbieram , no niestety tak już będzie , ale mam nadzieję że ten niezbyt ciekawy wygląd zwierzaczków , przysłoni mi grafa na bardzo wysokim poziomie.

A teraz do kwestii , czy właśnie wtym miasteczku ze screen'ów zaczniemy swą podróż z gothic 3 , to myślę że właśnie tak , bo autorzy gry chcą nas zapewne przygotować do tej gry , dajac właśnie te obrazki z miastem portowym.(przynajmniej tak to wygląda)

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Cieszy mnie, że poprawiono błąd z Gothica II, czyli cukierkowe kolory, a co z tym idzie klimat będzie poprawiony [mam nadzieję], ale wątpie aby dorównał GI.

Kacperex

KacŚpioszek
Nowe screeny sa rewelacyjne widac świetną grafike. Widac że autorzy staraja sie aby wszystko było jak najlepsze. bardzo mi sie podoba ta osada jest zrobiona bardzo interesujaco. Ja już sie nie moge doczekac G3
sad.gif

QUOTE Cieszy mnie, że poprawiono błąd z Gothica II, czyli cukierkowe kolory, a co z tym idzie klimat będzie poprawiony [mam nadzieję], ale wątpie aby dorównał GI

Myśle że Kilmat nie odstapi G1 a może nawet bedzie lepszy....

Odydoz

Member
W mordę, jeżeli tak ma wygladać G3, to ja wysiadam, wydaje mi się, że raczej są to screeny z jakiegos filmiku nie na engine gry :/ Gothi, nie rozumiem, o jakie ci znowu cukierkowe kolory chodzi, mógłbys mi to wytłumaczyc i podać jakis przykład?

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Screeny są "cudowne". Odrazu widać, że się nad tym napracowali. Mi też się wydaje, że właśnie w tym miasteczku zaczniemy bo pewnie nie ma tym zbyt wielu przydatnych rzeczy co nas skłoni do dalszej podróży. Drugim powodem, że tak myśle jest to że to chyba miesteczko portowe, a Bezimienny przecież płynął statkiem, więc pewnie tam dopłynie.

Pozdrawiam

Blizna

Member
Screnny super też myśle że to będzie lokacja startowa w Gothicu3 widać w niej oznaki wojny z orkami ale myśle że kogoś żywego tam spotkamy.
Mi też nie zabardzo podobają śie potwory szczegulnie ork
dry.gif
.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Blizna @ 19-05-2005, 21:09) Screnny super też myśle że to będzie lokacja startowa w Gothicu3 widać w niej oznaki wojny z orkami ale myśle że kogoś żywego tam spotkamy.
Mi też nie zabardzo podobają śie potwory szczegulnie ork
dry.gif
.
A mi wygląd orków i innych zwierząt się podoba. bardzo mi sie podoba ich nowy wygląd i jest wiele razy lepszy od poprzedniego. Tamte były takie sztywne i pozbawione blasku a te sa takie jakby żywe. Ja sie ciesze że zmieniono ich wygląd bo to wyjdzie tylko na lepsze!

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Mi też podoba się wygląd orków. Są inni, fakt, ale chyba każdy z nas oczekiwał zmian. Orki w Gothicu 3 jak możemy zauważyć na screenach są teraz bardziej podobne do trolli, są włochate i gołe (no chyba że mają zbroje
laugh.gif
). Wydaje mi się że taki włochaty umięśniony ork jest fajniejszy od takiego zielonego troglodyty
biggrin.gif
.

Pozdrawiam

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Screeny są miodzio i widać że będą kontrastowały z klimatem bo takie żywe te stwory i otoczenie jest.Mama nadzieje że przy tak dobrej grafice nie spartolą sprawy bo szkoda by było.Ale bądźmy dobrej myśli i wierzmy że gra będzie lepsza niż wszystkie częśći razem wzięte.

Bennetis

Member
no screeny są ładne to dobrze ale najważniejsza jest { jak dla mnie} grywalnosć a nie grafika chociaż jak będzie piekna grafika nie będe narzekać
laugh.gif
żeby tylko nie schrzanili czegoś po drodze z fabułą itp a będzie SSUPER

Kan

Member
Niewiarygodnie realistyczne. Jedna z tych gier która przejdzie do histori jako przełomowa. Zadko się zdaża aby gra miała taką grafikę. Tylko że tutaj zaczynają się rodzić pewne obawy, taka gra będzie wymagała potężnego komputera. Niektórzy przebonkują że gra na minimum będzie wymagała 3GH. To już letka przesada. Jeśli to prawda to wielu z nas nie zagra sobie w tę gierkę. Trzeba będzie czekać kolejny rok aż części ztanieją.
sad.gif
dry.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom