Nowe bronie

Status
Zamknięty.

Odydoz

Member
Czy zna ktoś pełną listę nowych broni? Ja się naliczyłem tyle:
-Złoty sztylet
-Betty
-Stara maczeta
-Wielka, stara maczeta
-Maczeta
-Wielka maczeta
-Pika bojowa Wodnego Kręgu
-Kostur Maga Wody
-Tajfun
-Szpon Beliara
-Ognisty Łuk
-Magiczny Łuk
-Magiczna Kusza
Są jakieś jeszcze, czy może część z tych tutaj wymienionych to jednak bronie z G2, a nie z NK?

Shrat

Przywódca Magów
U magów ognia jeszcze są 3 nowe bronie Gorax je sprzedaje
:arrow: magiczna ruszczka dodaje many +10
:arrow: kostur Utchara
:arrow: kostur maga ognia
oczywiscie nie wiem czy to śa dokładne nazwy najlepiej idzcie do Goraxsa i sami zobaczcie

IMac...

Member
Tajfun może sprzedać ci Cronos w Jarkhendarze, a co do sztyletu to gdzie on jest??

Są jeszcze:
:arrow: Kordleas

Shrat

Przywódca Magów
Kordelasa to śa 3 rodzaje
:arrow: kordelas -dwuręczny obrażenia 145
:arrow: jednoręczny obrażenia 60
:arrow: piracki obrażenia 65
tylko jednego nie było w G2 tego jednoręcznego kolderas a reszta była

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Ja znalazłem jeszcze
:arrow: ciężki miecz dwuręczny

czy napisze ktoś nareszcie gdzie i co to jest ten złoty sztylet

Młody Mimi

Member
Jedną z broni o kturych zapomniałeś to >Nóż na Wilki< dostaje się go od Cavalrna tego myśliwego, tego któremu osłaniasz tyły gdy walczy z tymi przeklętymi bandytami.

IMac...

Member
He he... Nóż na wilki był i w podstawce! Wymagana siła: 7 Obrażenia: 12 tak mi się wydaje!

I WRESZCIE Odydoz NAPISZ GDZIE JEST TEN ZŁOTY SZTYLET!!!

Odydoz

Member
Cóż, nie napiszę.... wiecie czemu? Bo go niema
smile.gif
Haha, nie, tylko żartowałem, złoty sztylet JEST, tylko nie mam pojecia, gdzie go zdobyłem - wydaje mi sie, że albo gdzieś na plaży, u piratów w jakiejś jaskini, albo w skrzynce ze skarbami Francisa. Tak czy inaczej, możliwe, ze go macie ale nawet o tym nie wiecie - wygląda on zupełnie jak sztylet, wymaga tyle samo siły i za tyle samo wali, tylko dodjae premię +5 do walki bronią jednoręczną. Tak więc powtarzam - on jest, tylko sam nie mam pojecia, gdzie go zdobyłem.
Aha, i do nowych broni doszłuy jeszcze Sługa Burzy i Sługa Wiatru - bronie potrzebne do naprawienia skutków pewnego bugu, o którym zaraz założę temat.

Shrat

Przywódca Magów
Ciężki miecz dwuręczny bytł w G2 na dworze Irdorah leżał koło kuszy łowców somków

Odydoz

Member
U magów ognia jeszcze są 3 nowe bronie Gorax je sprzedaje
:arrow: magiczna ruszczka dodaje many +10
:arrow: kostur Utchara
:arrow: kostur maga ognia
oczywiscie nie wiem czy to śa dokładne nazwy najlepiej idzcie do Goraxsa i sami zobaczcie

A propos tego Kostura Ultchara... czy Ultchar to jakas postać wystepująca w grze? Nie ma może z tym kosturem związanej jakieś misji czy coś?

Shrat

Przywódca Magów
Chyba nie to poprosu taka nazwa i tyle no a z tą nazwą to mi sie pomyliło bo to kostur Ultchar no i magiczna różczka dodaje 20 many sorry za pomyłke ale jak pisałem nie byłem tego pewnien

Saper

Member
zloty sztylet nie ma zadnej wartosci. sądze że on jest (albo mial byc) do jakiejs misji

Shrat

Przywódca Magów
Złoty sztylet jest w skrzynce ze skarbami która jest zakopana w starej kopalni w kanione

Odydoz

Member
Są jeszcze:
-miażdżydeska (wygląda jak Topór Wojenny (!!!)
-miecz pokładowy (wygląda jak kordelas [dwureczny])
-topór pokładowy (wygląda jak topór marynarski)
Gdzie te bronie znaleźć? Mają je piraci... tylko kupić ich chyba, niestety, nie można :cry:

I jeszcze można wpisać kod na Przepis na Bandycki Topór - ponoc lekkie toto i zadaje duże obrażenia. Tylko, że kiedy mój brat wpisał nań kod, to jakoś nic wykuc mu się nie udsało :/ Może nie można się uczyć z rzeczy otrzymanych kodem? Nie wiecie może, czy da sie ten przepis zdobyć bez kodu i czy Bandycki Topór istnieje w grze?

Odydoz

Member
Jeżeli nie odstawiasz ściemy, to gdzie można znaleźć tą broń lub kto ją ma?

s_e.b_a

Active Member
Ja też pierwszy raz słysze o czymś takim jak świętość adanosa. Rozwiń temat zwiazany z tą bronią. Aha i jeszcze ktoś coś mówił że można do czegoś użyc Sługa Burzy i Sługa Wiatru. Doczego to można użyć??

Shrat

Przywódca Magów
O tej świętosci adanosa pierwsze słysze a Sługa Burzy i Sługa Wiatru to coś w rodzaju bejsboli ten pierwszy ma obrażenia 115 i wymaga 115 siły a drugiego nie pamiętam
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom