Nieznani Npc

Status
Zamknięty.

Tomas

New Member
Jestem ogromnym fanem gothica ale niestety nie mogłem znaleźć niektórych NPC w wymnienionych w spisie na gothic.org.pl np.
koło Faring pisze że znajduje się Pijak ale nie mogłem go znaleźć. Znalazł go już ktoś??

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zapewne chodzi ci o niego...

CYTAT
Wóda dla Mojoka.

Zleceniodawca: Mojok - ork pilnujący przełęczy do Nordmaru.
Mojok potrzebuje 2 butelki rzadkiej wódki - Nordmarskiej Starki. Jedną dostaniesz od Mitcha (przebywa w zamku lub na drodze do Faring) za 200 sztuk złota. Drugą ma Tippler - myśliwy mieszkający niedaleko Faring. By znaleźć jego wyjdź z miasta i kieruj się wzdłuż rzeki na południe, aż zobaczysz jego chatkę. On także sprzeda ci jedną za 200 sztuk złota. Drugą dostaniesz, jeśli nazbierasz mu na nią składniki. Po zdobyciu bimbru, wróć do zleceniodawcy.
Doświadczenie: 1500
Reputacja w Faring: +4

Źródłó - http://gothic.org.pl/gothic-3/faring.html

Tomas

New Member
Na pustyni nie znalazłem w ruinach Mora Sul Jespera. Jest taki gościu wogole??

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jeżeli ma imię to na pewno jest bo znikąd jego nazwa by się nie wzięła ale to ciekawe ponieważ w gothic 2 był jesper a czy możesz do niego zagadać? jeśli tak to napisz jakie masz z nim dialogi

Tomas

New Member
Mora Sul - okolice
Alima, Cruz, Ines, Jesper, Kaffu, Strażnik Kaffu x3, Pustynny najeźdźca x2, Hashishi, Murat, Ramirez, Yasmin, Yussuf

Oto spis ludzi w okolicach Mora Sul. Jesper zgadza się był w gothicu II i był kumplem Ramireza. Więc może jest gdzieś w okolicach gdzie zginał Ramirez w ruinach. Dziwne.

Braga - miasto
Aila, Bernado, Jose, Luca, Nafalem, Roy

Przeszukałem całą Bragę i nie ma w niej Roya. Kim ten gość jest i czy to błąd że go nie ma???

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Hm, rzeczywiście - też go nie spotkałem. Może pałęta się gdzieś po okolicy? I twórcy chyba specjalnie wstawili Jespera i Ramireza ;p Chociaż go też nie widziałem...

Tomas

New Member
Lago - okolice
Chenor, Silny niewolnik x2, Wynędzniały niewolnik

Ich też nigdy nie spotkałem. Kim jest Chenor? Jeżeli ktoś go spotkał to prosze pisać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom