Niesmak

Status
Zamknięty.

Celsius

New Member
Podczas wykonywania misji w lesie dla Diega,jeszcze na rodzinnej wyspie,po zabiciu w podziemiach Królowej chrząszczy,automatycznie zostaję przeniesiony na plażę w Arganii bez możliwości oglądnięcia intra z napadu palladynów na moją wioskę.Podobna sytuacja ma miejsce w podziemiach klasztoru na klifie,kiedy po pokonaniu bogin wyświetlają mi się napisy końcowe.
Moja konfiguracja sprzętowa:
Win 7
karta graf.Radeon HD 5670
procesor Intel Core Duo 5500 2,4 MHz.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jest jeszcze cutscenki jak wchodzisz na teren Tooshoo i Silverlake.
Oryginalna wersja?

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Sprawdź czy w katalogu z Arcanią w podkatalogu Data\Video\Dummy masz pliki WMV oraz BIK.
Jeśli nie, to znaczy, że gra się nieprawidłowo zainstalowała.
Jeśli masz, a się nie odtwarzają, to oznacza, że najprawdopodobniej masz problem z kodekami audio/video zainstalowanymi w systemie.

Celsius

New Member
Jest jeszcze cutscenki jak wchodzisz na teren Tooshoo i Silverlake.
Oryginalna wersja?

Naturalnie że tak.Posiadam tylko i wyłącznie oryginalne wersje gier.Piractwo mnie nie interesuje :grrr:

Sprawdź czy w katalogu z Arcanią w podkatalogu Data\Video\Dummy masz pliki WMV oraz BIK.
Jeśli nie, to znaczy, że gra się nieprawidłowo zainstalowała.
Jeśli masz, a się nie odtwarzają, to oznacza, że najprawdopodobniej masz problem z kodekami audio/video zainstalowanymi w systemie.

Mam wszystkie podane przez Ciebie pliki.Mógłbyś ewentualnie podać jakie kodeki najlepiej zainstalować,aby cieszyć się w pełni tą grą? B)

istnieje opcja edytuj - szkeleton

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom