Nie Wiem Co Robic Dalej

• Thread starter pawel chwalana
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
P

pawel chwalana

Guest
Hej w Gothic I. mam już URIZJELA i milten czeka na mnie przy kopcu rudy. gdy pyta czy mam miecz i zaklęcie nie mam zadnej opcji odpowiedzi tylko koniec. co mam robic prosze help me!!!
pozdrawiam :lol: :rolleyes:
paweł

Cisu

Member
No cóż...po tym dialogu i naciśnięciu opcji "KONIEC", Milten powinien jeszcze raz tak jakby do Ciebie zagadać, poczym powinien uruchomić się filmik, pokazujący jak wspólnie przywracacie moc Urizielowi...dalej fabuły nie chce Ci zdradzać, jeśli nie masz tego filmiku (a powinien być) to najprawdopodobniej jakiś błąd...spróbuj wczytać grę jeszcze raz i być może załączy, a jeżeli nie to nie jestem pewny, ale reinstal gry też może wejść w rachubę...

Ogólnie myślę, że powinieneś trochę bardziej opisywać problem tzn...co robisz, co się wtedy dzieje, co jest nie tak, czego nie rozumiesz itp...

bredpl

Member
Tak jak ci mówił Cisu wgraj save jeśli to nie pomoże to może przejdź w koło kopca rudy i spróbuj zagadać do Mittena. Też miałem podobny problem tylko mój polegał na tym że Mitten wogóle nie chciał ze mną zejść do kopca ale jakoś przeszedłem grę (trochę na kodach). Gdy grałem drugi raz już wszystko było wporządku, możesz jeszcze zrobić reinstal gry, błąd powinien się naprawić. ;) :D :) B)

Pozdrawiam ;)

Temat raczej wyczerpany, jeśli to ci nie pomoże przeinstaluj grę. Topic Closed - God

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom