Nie Włącza Się :(

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Wcześniej było all ok. Działała gra jak należy. Przed chwilą, chciałem włączyć Gothica 2 i mi wyskoczyło okienko i podczas włączania wyszedłem z gothica "na pasek". Potem nie było obrazu :/. CTRL ALT DEL i wyłączyłem G2. A teraz gdy włączam wyskakuje(już wiele razy tak wyłączałem ale było ok :/):
CLIK.
Coś da się zrobić? Jakiś plik podmienić? OCB?!

Dodam iż nie ma szansy na reinstalke, gdyż mam na stanie tylko Gothic 2 orginal DVD, a nie mam DVD w kompie ;]... Jak coś to wiecie, gdzie można kupić Gothica 2 CD? Nie śmiem was prosić o pirata :p... Chociaż jak coś to jest PM xD.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zdaje mi sie ze miałem taki sam błąd jak nk chciałem włączyc, i pojawiał mi sie po wączeniu przed gothiciem innej gry, nie pamietam jakiej.
Robiłem restart kompa i gothica mogłem włączyc. Potem błąd wcięło, w sumie nic nie robiłem ale sie ciesze ze go juz nie mam. Wiec proponuje restarta zrobic :p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Zrobiłem reseta to się pokazał czarny ekran(ale gra byla bo słyszałem odgłosy ;p), czyli jak wcześniej za 1 razem. Juz mi się nie chce włanczać bo albo to samo będzie, albo nie będzie się włanczać... :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom