Nie Moge Wejsc Do Cieni :(

• Thread starter stryju
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

stryju

Guest
No wiec tak, wykonalem wszystkie zadania, no moze oprocz jednego, przegralem walke z Kirgo, i scatty nie jest ze mnie zadowolony, co ja mam zrobic, da sie inaczej dolaczyc do obozu? Czy znow musze wszystko przechodzic od poczatku????? :(

Cisu

Member
Hmmm...niezabardzo sprecyzowałeś problem.
Aby dostać się do Cieni musisz wykonywać misję dla tych którzy mają imiona. Jest to:
- Miecz Świstaka
- Znaleźć Neka
- Amulet Neka dla Złego
- Nauczyć się jakiejś złodziejskiej umiejętności dla Rączki
- Zanieść listę z kopalni dla Diego
- pozbyć się Mordraga
- Wyzwać Kirgo na pojedynek (możesz z nim przegrać)

Potem, kiedy już pogadasz z tymi Cieniami i wykonasz zadanie dla Diego, gadasz z nim o przyjęciu do obozu. On Ci mówi, że Thorus Cię przepuści więc idziesz z tym do niego. Następnie idziesz do Gomez'a który zacznie Cię wypytywać. Musisz mu odpowiednio uzasadnić dlaczego powinieneś należeć do Starego Obozu. Jest to stosunkowo łatwe. Mówisz że masz kontakty w całej kolonii i wymieniasz mu tych których znasz (oprócz Y'Beriona) i powinieneś zostać przyjęty.

Napisałem to wszystko, bo tak naprawdę nie wiem w czym masz problem. Nie napisałeś czy to jakiś bug, czy coś innego. Jeśli to bug to radzę wczytać save, ewentualnie reinstall gry, a jeżeli nie to chyba możesz zacząć od nowa, ale z drugiej strony zostają jeszcze dwa obozy, do których możesz się przyłączyć.

Edit:O, no proszę Vullin podał istotną kwestię, o której ja zapomniałem x)...

Vullin

Feainewedd
Eee, Cisu wyprzedziłeś mnie xD...
No oprócz tego o czym wspomniał mój poprzednik musisz miec 5 poziom doświadczenia. Może tutaj tkwi problem, bo nawet jeśli wykonasz wszystkie powyższe zadania nie mając 5 poziomu, nie zostaniesz Cieniem. Powykonuj może zadania w innych obozach, pozabijaj zwierzęta... W ten sposób uzyskasz wymagany poziom.

Pozdrawiam - Vullin

G

Gość

Guest
Wlasnie w tym problem, wykonalem te zadania, jako ostatnie to poszlem do tej sekty po ten zwoj.
Wczesniej jak gadalem z diego jak tam z moja opinia w obozie to cos tam pisze poziom: 5 czy cos takiego

S

stryju

Guest
CYTAT(Gość @ 29-05-2007, 21:19) [snapback]143567[/snapback]
Wlasnie w tym problem, wykonalem te zadania, jako ostatnie to poszlem do tej sekty po ten zwoj.
Wczesniej jak gadalem z diego jak tam z moja opinia w obozie to cos tam pisze poziom: 5 czy cos takiego

To wyzej bylem ja, zapomnialem sie podpisac, moze zle przeczytalem, ale mam 2 poziom ;] dzieki za podpowiedz, nareszcie przejde to :p

xenex

Member
Więc wyjaśnię Ci co dalej. Tak jak wspomniał kolega Cisu i Vulin, trzeba wykonać wymienione zadania i mieć 5 poziom. Wtedy idziesz do Diega i on ci mówi żebyś porozmawiał z Gomezem odnośnie cienia. Rozmawiasz z nim(Gomez znajduje się w Głównym zamku, musisz porozmawiać z Thorusem jeżeli chcesz tam wejść), potem z Krukiem po czym daje ci pancerz Kruka.(Jeżeli jakieś nie jasności to pisz w tym temacie).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom