Nie Moge Włączyc Gry

Status
Zamknięty.

dunnet

New Member
Witam

Gdy chce włączyć grę wyskakuje mi taki komunikat i nie wiem co mam zrobić. "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersja używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze jaka wersja programu jest potrzebna (x86-32bitowa czy x64-64bitowa)

Mam Windowsa 7, instalowałem już któryś raz grę i nic nie pomaga. Jeżeli ktoś wie jak to rozwiązać proszę o pomoc.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wind 7 ale 32 bitowy, czy 64?
Kliknij na ikonkę gry prawym myszy>>właściwości>>zgodność>>"uruchom ten program w trybie zgodności z" - znaznacz to fajką i wybierz z listy XP z service packiem 3>>ok i spróbuj odpalić.
Jak dalej nie działa, to spróbuj prawym myszy na ikonę>>uruchom jako administrator.

Przyznam szczerze, że pierwszy raz spotykam się z takim błędem jak twój.

dunnet

New Member
Win 7 -64 bitowy
Zrobiłem jak napisałeś ale nie pomogło.
Opcja 2 "uruchom jako administrator" spowodowała, ze wyskoczył mi błąd "System windows nie może odnaleźćpliku c:\program files(x860\JoWooD Entertainment AG\arcaniA-Gothic 4\Arcania.exe upenij się, że wpisana nazwa jest poprwna i spróbuj ponownie"
Sprawdziłem sam plik ten jest ale system go nie widzi może to wina gry a nie komputera i posiadanego oprogramowania??

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Czy ty instalujesz grę na dysku systemowym (c)? Może to głupie, ale spróbuj zainstalować ją na innej partycji.

dunnet

New Member
Płytkę dostałem od kumpla ale ściągam 2 crack i zobaczę może się uda

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Czyli masz piracka wersję?
Przykro mi ale ci nie pomożemy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom