Mam problem z podnoszeniem przedmiotów. Dopiero co zaczęłam grać. Nie wiem czemu, ale chociaż wciskam przycisk akcji (u mnie to jest ctrl) nic się nie dzieje. Dlaczego?
Widać, że jesteś nowa. Wciśnij Ctrl + strzałka w górę (domyślnie). Wtedy powinno zadziałać. Jeśli nie, to chyba bug. W Gothic II wystarczy nacisnąć przycisk akcji. W ekwipunku wciskaj Ctrl + strzałka w lewo, aby przenieść z innego ekwipunku do swojego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.