[News] Znamy nieoficjalną datę premiery Arcania: Gothic 4

Kacperex

KacŚpioszek
Potwierdzają się doniesienia z targów E3 dotyczące daty premiery Arcania: Gothic 4. Franz Rossler, prezes JoWooD, w wywiadzie dla boerse-express.com zdradził, że gra ma pojawić się na półkach sklepowych 12 października. Jak na razie jednak nie jest to oficjalna data premiery, gdyż wciąż nie ma pewności, że do tego czasu Arcania: Gothic 4 będzie w 100% gotowa. Wszystko jednak wskazuje na to, że październik jest realnym terminem wydania gry. Rossler w pozostałej część wywiadu opowiada o sytuacji JoWooD.

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
Wolałbym, aby date premiery przełożyli nawet na następny rok i dopracowali tą grę (chociażby ten skok postaci), niz żeby wydali gre 12 października z wieloma błędami. Zauważyliście, że wszystkie niedopracowania w grach (nie mówię o wszystkich) są powodowane przez pośpiech do wydania gry. Taki Gothic 1: można zauważyć że kilka zadań mogłoby mieć swoją kontynuację, albo chociaż początek. Weźmy obóz bandytów z kanionu. Z nimi nie ma żadnych zadan, a powinny być, albo Velaya: na filmiku jest pokazane jak ją spuszczaja w dół, później Bezimienny pyta się strażnika, co to za dziewczyna? A on, że możemy o niej od razu zapomnieć. Dobrze, może to nie było konieczne, ale byłoby dużym urozmaiceniem. Gdzieś czytałem, że plikach z Gothica jest chyba jakiś filmik właśnie z Velayą i Bezimiennym ( :D ), a jeśli to chociaż jakiś tekst, a mneijsza o to. No dobra, zmieniłem całkowicie temat :p wracając, myślę, że Arcania będzie chociaż troche niedopracowana, tak jak G1.

Pozdrawiam, Hadler :)

Do góry Bottom