[News] Zapowiedź Arcania: Gothic 4 w Gamestar cz.1

Kacperex

KacŚpioszek
Jakiś czas temu niemiecki magazyn Gamestar przedstawił obszerną zapowiedź czwartej części Gothica. Przegląd ten jest o tyle ciekawy, że jego autorzy mieli szansę zagrać w obecną wersję Arcania: Gothic 4 w monachijskiej siedzibie JoWood, dzięki czemu zapowiedź ta wyjaśnia wiele dotychczasowych niejasność.Dziś przedstawiamy na łamach naszego portalu tłumaczenie pierwszej części tej zapowiedzi, która traktuje o fabule, postaciach, świecie gry i jej klimacie. Zapraszamy do lektury, jednocześnie zapewniając o rychłym pojawieniu się tłumaczenia części drugiej.

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
Cóż, cieszą mnie bardzo nowe informacje na temat kolejnej części Gothica. Jednakze nie cieszy mnie zawartość tych informacji (niektórych). Trochę dziwne, że Spellbound nie zwróciło uwagi na powtarzalność jaskiń, i innych krajobrazów, a brak zwierząt na głównych drogach, to rzeczywiście dziwna sprawa. Mam nadzieję, że to poprawią i wersja finalna będzie dokładniej zrobiona. No dobra, na razie to wszystkie minusy :) Miło słyszeć, że będzie dodatek, w którym nie będziemy na tej samej wyspie (ciekawe, czy kontynuacja Arcanii (tak jak Zmierzch Bogów), czy moze inna historia (?)). O nowym bohaterzee było juz wiadomo od dawna i miałem mieszane uczucia, co do tego tematu, jednakże teraz cieszę się, że będzie mozna pograć kimś nowym (przynjamniej nie będzie juz żadnej cholernej amnezji). No cóz, wypowiedziałem sie juz chyba o wszystkim o czym chciałem powiedzieć :). A właśnie, ciekawe w jakiej cenie Spellbound wypuści Arcanię na rynek? Bo chyba zamierzam sobie kupić orginalną płytę (po latach spojrzeć na pudełko i przypomnieć sobie stare, dobre czasy, gdy grałem w tą wspaniałą grę :p )

Pozdrawiam, Hadler :)

Vendetta

Deathproof
VIP
Wszystko fajnie, ale...
Mnóstwo literówek i potknięć językowych. Naprawdę- po napisaniu newsa wypadałoby go przeczytać i poprawić błędy, a nie od razu wrzucać na Gup. Tym bardziej, że jest to ważny, dla świata Gothic, news.

PS. Ścięta Dziewica, nie Rozdarta Dziewica.

Do góry Bottom