[News] Wysyp screenów Arcania: Gothic 4 ciąg dalszy

Kacperex

KacŚpioszek
Megalomaniac znów dał znać fanom gry na oficjalnym forum JoWood o publikacji kolejnej paczki screenów z Arcania: Gothic 4. Dobę po tym, jak siedem z nich pojawiło się na serwerach amerykańskiego IGN.com, dzisiaj kolejna szóstka ląduje w zasobach serwisu internetowego 1up.com. Widoczne na nich są walki bohatera z potworami, użycie magii i prawdopodobnie strój samego maga. Znów podziwiamy następne rodzaje opancerzenia i uzbrojenia Tym razem zrzuty ekranu dotyczą wersji Arcania: Gothic 4 na pecety. Miłego oglądania! Wszystkie screeny znajdziecie w rozwinięciu newsa! Zastanawiającym faktem jest jest zbieżność i ten sam dzień publikacji zrzutów z gry. Czyżby celowe działania działu marketingu JoWood? Aż ciekawość bierze,co też przyniosą nam kolejne dni.

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
No cóż, screeny naprawdę robią wrażenie. Szczególnie podobał mi się screen z krwiopijcami i magiem. Ogólnie, wszystkie screeny są super, ale screeny pokazują jedynie grafikę, a jaka będzie sama gra? Przekonamy się (mam nadzieję) już w tym roku :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Muszę przyznać, że i mi screene przypadły do gustu. Wszystko wygląda coraz ładniej i ciekawiej. Szkoda tylko, że wciąż pokazują nam gobliny i krwiopicjy, żadnych innych jak dotąd nie widziałem (no, prócz wilków).
Tak jak ED zauważył, aktywność marketingu JoWooD najwyższa od dobrego roku. Mam nadzieję, że w końcu zaczynają się przygotowania gruntu pod premierę.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No kiedyś w końcu wypadałoby.

tomisakis

Whiskas
VIP
No nareszcze kilka screenów a nie marny 1. Chyba posłuchali ,że taka polityka będzie zgubna. A co do wyglądu screenów to ladne ,ale gra taka będzie?

HousE

Obywatel
Screeny ujawniają masakryczną grafikę Arcanii i świetne miejscówki na pierwszy rzut oka. Liczę na to że mój PieCyk jeszcze pociągnie Arcanie bo ujawnione screeny wgniatają w ziemię :)

mickos42

Member
Screeny ujawniają masakryczną grafikę Arcanii i świetne miejscówki na pierwszy rzut oka. Liczę na to że mój PieCyk jeszcze pociągnie Arcanie bo ujawnione screeny wgniatają w ziemię :)

Nom, widać, że grafa będzie miażdżyła system, mam nadzieję, ze za jakiś czas może jakiś trailer? Albo BETA lub Demo, te dwa ostatnie to by było coś

Do góry Bottom