[News] Screeny Arcania: Gothic 4 od Gamespot

Kacperex

KacŚpioszek
Wczoraj przedstawiliśmy wam trailer Arcania: Gothic 4 Creatures. Serwis Gamespot wraz z klipem zamieścił na swej witrynie kilka nowych screenów i artworków przedstawiających projekty zbroi i płonącej wioski. Na jednym ze screenów widzimy twarz Diego. Przez 10 lat, jakie minęły od historii przedstawionej w Gothic 3, mocno się zestarzał. Liczne zmarszczki i siwizna sprawiają, że Diego nie wygląda już na mężczyznę w sile wieku. Pozostałe screeny w rozwinięciu newsa.

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
Screny całkiem fajne. Na początku niepoznałem naszego starego przyjaciela, ale ma te same rysy, więc jest gitara :) Mam nadzieję, ze ten screen z płonacą wioską to tylko screen, ponieważ te płomienie nie wyszły. 

Pozdrawiam, Hadler :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zdecydowanie (bez skojarzeń) Diego został ostro posunięty przez czas :p
Z jednej strony to smutne, ale z drugiej jest gdzieś w środku przeświadczenie, że ta świetna historia towarzyszy nam już naprawdę długo.
W następnym gothicu twórcy zaplanowali zwiedzanie krypty Diega, Miltena, Gorna, Lestera xD

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Chłopak miał dość stresujące życie, to się potem odbija na formie. Pewnie nasz Diego już i bez viagry nie jest w stanie osiodłać klaczy.

Co do płonącej wiochy, to artwork. Od razu rzuca się w oczy.
Mnie tylko zastanawia, czy panowie ze Spellbound kiedyś widzieli owcę. Czy na pytanie - "Skąd bierze się mleko", odpowiadają - "Ze sklepu".
Owca z natury ma taką krótką, puszysta sierść.
Oolkuska1.jpg

Na Screenie mamy natomiast chyba jakąś długowłosą odmianę. A może to lama?

Do góry Bottom