[News] Quest Pack 4 PL na płycie KŚG Extra

Kacperex

KacŚpioszek
Jak informowaliśmy wczoraj, najnowsze wydanie magazynu Komputer Świat Gry Extra w całości poświęcone jest grze Arcania: Gothic 4, a płyta dodana do pisma zawiera Gothic I oraz Gothic II wraz z dodatkiem Noc Kruka. Ale to nie wszystko, gdyż na dołączonym DVD można znaleźć, oprócz rożnych dodatków i poradników do pierwszych części Gothica, Quest Pack 4 PL!Premiera polskiej wersji tego dodatku miała miejsce w ostatnich dniach wakacji, lecz pomimo tego, nie wszyscy fani trzeciej części Gothica zdążyli się z nim zapoznać osobiście. Dlatego obecność Quest Pack 4 PL na płycie dołączonej do KSG Extra jeszcze bardziej podnosi atrakcyjność tego wydania. Autor recenzji zamieszczonej w piśmie odnosi się do Arcania: Gothic 4 dość pozytywnie. Nie oznacza to, że nie spostrzega on wad tego tytułu, jednak w ostatecznym rozrachunku ocenia grę na wartą wydania pieniędzy. Zaznacza natomiast, że czwarta część Gothica w wielu aspektach zrywa z poprzednikami, co może być bolesne dla wielu fanów serii.

Wyświetl pełny artykuł

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jedno pytanie.....po co QP4 do Gothic 3 jeżeli tego nie dodali? Czyżby pretekst do kupna trzeciej części gry?
Mogli przynajmniej też demo G4 dać, bo co poniektórzy nie moga tego pobrać.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Gothica 3 ostatnio kupiłem w PLAY'u za 10zł bodajże razem z paroma innymi mniej ciekawymi grami. Można po pytać w kiosku może są jakieś resztki, albo w Empiku poszukać, to nie problem.

Ale to zawsze pretekst by kupić G3. Ja ostatnio kupiłem tą gazetę, owy play z g3 i jeszcze starszy play z Zb za 45 zeta. - szkelo

oj tys kubany w moje posty sie wbijasz :D 10 zloty za gohtica to niezadiżo a giere masz na pólce.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No cholera, dzień przed kupieniem z neta ściągałem :p. Niewątpliwie jest to swoista gratka, na dodatek jeszcze bardziej promuje tą modyfikację. Myślę też, że rzeczywiście może zachęcić do kupna, a przynajmniej zainteresowania grą. Ogólnie pozytywnie :).

Ave

Do góry Bottom