[News] Premiera Arcania: Gothic 4 w Polsce 15 października

Kacperex

KacŚpioszek
CD Projekt, polski wydawca Arcania: Gothic 4, ujawnił dziś datę premiery gry na PC, którą jest 15 październik 2010 roku! W dniu dzisiejszym do tłoczni trafiła najnowsza odsłona kultowej serii gier RPG - Gothic.Arcania: Gothic 4 w wersji na PC zadebiutuje na polskim rynku 15 października.Akcja Arcanii rozgrywa się dziesięć lat po historii przedstawionej w dodatku Zmierzch Bogów. Bezimienny objął samodzielne rządy nad zjednoczonymi krainami i obwołał się królem, przybierając imię Rhobara III. Tymczasem gracz, jako nowy bezimienny - tym razem zwany Bohaterem, powraca do domu, by przekonać się, że jego osadę spalono i splądrowano. Daleko na horyzoncie dostrzegasz odpływającą łódź z orłem wymalowanym na żaglach. Jedyne co czujesz to wszechogarniająca żądza zemsty. Czas zacząć epicką, pełną niebezpieczeństw i tajemnic podróż w świecie Gothic 4! Odkryj, kto stoi za napaścią na Twój dom i wyrwij Myrtanę ze szponów złych mocy!Arcania: Gothic 4 będzie dostępna w pełnej polskiej wersji językowej na PC w cenie 129,99.Zatem Arcania: Gothic 4 w wersji na PC w Polsce pojawi się trzy dni po światowej premierze tytułu. Wciąż jednak nie wiadomo kiedy gra zadebiutuje na naszym rynku w wersji na Xboxa 360. >>Arcania: Gothic 4 - news o dacie premiery na stronie CDP (http://www.cdprojekt.pl/news/5452/Arcania_Gothic_4_w_zlocie)

Wyświetl pełny artykuł

gut3k

Member
Pokuszę się o kupno oryginałki tej gry gdyż wszystkie inne Gothic'ki też takie mam. Ale bd czekał bo muszę jeszcze kupić FM'a 2011.
Co do samej gry to cieszę się, że czas oczekiwania i tak już wielokrotnie odkładany, nareszcie się skończył. Gra zapowiada się bardzo ciekawie. Zagram... jeżeli do tego czasu naprawię mocno rozwalony sprzęt czyli mojego PC... W każdym razie gra jest długa, a przynajmniej taka miała być no i wymagania nie są zabójcze. Któtko mówiąc; miejmy nadzieję, że gra bdzie ona tak dobra jak zapowiedziano.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Pre-order już zamówiony jakiś czas temu, demo jeszcze bardziej przekonało mnie do kupna. Informacjami o przesunięciu daty premiery na "dalej w 2010" jakoś mnie nie zmartwiły, jak widać słusznie. Dobrze, że znamy już pewną datę, to rozwiewa ewentualne wątpliwości. I nie zmieniła się prawie wcale w stosunku do wcześniejszej, 14 października, kolejny plus.

Ave

Do góry Bottom