[News] Piranha Bytes Tworzy Gothic 5!

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
373978_338289472885050_148950755152257_871168_1386282060_n.jpg

Kiedy wydawać by się mogło, że Piranha Bytes temat Gothic'a ma zamknięty i skupia się wyłącznie, nad swoją nową marką - Risen, otrzymaliśmy piorunującą wiadomość! Zespół "Piranii" po wielu sporach odzyskał pełne prawa, do serii Gothic i zamierza kontynuować przygodę naszego starego Bezimiennego bohatera! Akcja Gothic 5 będzie się toczyć zaraz po wydarzeniach znanych nam z Nocy Kruka. Wiadomo, że głównym przeciwnikiem w tej części gry będzie sam beliar. Pozytywnym aspektem na pewno będzie spotkanie naszych starych znajomych, przed dziwnymi "metamorfozami", które tworzyły inne studia...​
Premiera gry ma mieć miejsce po koniec obecnego roku, dostępna będzie wyłącznie na PC.​

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Alleluja, chwalmy ludzi z Nordic Games, że zmądrzeli i oddali prawa właściwym ludziom. Moja wiara w gothica się odradza. Kurde, muszę znowu zagrać w Noc Kruka, żeby wszystko sobie przypomnieć.

Zaapomniałem - dobry żart, yeed. Nie rób mi złudnych nadziei :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
to mi wygląda na dżołk :p,
fajnie by było, gdyby powstały kolejne serie ale o tym pogadamy za kilka dni :D

sebogothic

New Member
Zbyt piękne aby było prawdziwe... Każdego fana serii ten news zaboli...
Piątka na logo to przerobiona trójka. A poza tym jeśli by tak na chłodno pomyśleć to żadne studio nie ogłaszałoby kolejnej gry przed premierą swojej gry. No i gra by wyszła już pod koniec roku...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ludzie dzisiaj 1 kwiecień. Dzień "niespodzianek". Czego wy się spodziewaliście? :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Gup to zbyt poważny portal, żeby mógł sobie pozwolić na takie szczeniackie żarciki. W końcu śledzi nas wiele ludzi, w tym załoga CDP - czy w takim wypadku można robić "sobie jaja"?
Tomasze niewierne ;p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
A ja, kufa, wierzę że to prawda xD

Gup to zbyt poważny portal, żeby mógł sobie pozwolić na takie szczeniackie żarciki. W końcu śledzi nas wiele ludzi, w tym załoga CDP - czy w takim wypadku można robić "sobie jaja"?
Tomasze niewierne ;p

2 żarty na jedną strone to za dużo ;p

Do góry Bottom