[News] Pierwsze minuty gry w Arcania: Gothic 4

Kacperex

KacŚpioszek
Jeden z użytkowników youtube zamieścił ponad dziesięciominutowe nagranie przedstawiające pierwsze chwile z gry w niemiecką wersję Arcania: Gothic 4. Choć wideo samo w sobie nie zawiera istotnych spoilerów, to pokazuje jednak jak wygląda początek naszej przygody z czwarta częścią Gothica, który może być dla wielu spośród nas zaskakujący. Ci, którzy chcą obejrzeć filmik, znajdą go w rozwinięciu newsa.

Wyświetl pełny artykuł

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Już ponad 2 tygodnie temu pisałem, że tak będzie wyglądał początek Arcanii. I nikt mi nie wierzył. Teraz macie dowód.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Powiem tak... Jak to jest początek to jestem zawiedziony z deka....

Po kiego grzyba wstawiony jest wątek Rhobara, którym przez 10 min bijesz potworki, w pedalskiej jaskini... To po pierwsze. Po drugie, system walki widzę że nie uległ diametralnej zmianie. Ot sobie zwykłe Gothic'owskie machanie na 'pałę" mieczem. Niewiele w tym realizmu... dynamiki również. Czuję że G4 to będzie niewypał... Dlaczego? Po zawodach związanych z poprzednią częścią gry.
Może się mylę, bo jest to jedynie subiektywne zdanie, po obejrzeniu początku gry.... ale jednak ten filmik uświadomił mi, że cudu to w tej grze nie będzie.

pozdro

Do góry Bottom