[News] Patch do Gothic 3: Zmierzch Bogów w produkcji

Kacperex

KacŚpioszek
Gothic 3: Zmierzch Bogów, to podręcznikowy przykład niedopracowanej gry. Co ciekawe, jak na razie nie wyszedł żaden porządny patch, który w zadowalający sposób poprawiałby stronę techniczną gry. Być może wkrótce ulegnie to zmianie.Megalomaniac, CM JoWooD, który przebywa z wizytą w Moskwie, poinformował tamtejsze media traktujące o serii Gothic o tym, że nowy patch do Zmierzchu Bogów jest w produkcji. Jak na razie brak jakichkolwiek szczegółów. Niemniej jednak informacja ta napawa optymizmem, gdyż jak dotąd wydawało się, że gra hinduskiego studia została spisana na stracenie.

Wyświetl pełny artykuł

Kacperex

KacŚpioszek
Zamiast spalić ten projekt oni go łatają.
No cóż gra mogłaby otrzymać solidny patch. Bo w tytuł warto zagrać, choćby dlatego, że to Gothic.

Hadler

Member
Oj tam, ja przeszedłem G3ZB 2 razy (z patchami) i nie narzekam. Co prawda gra może trochę denerwować, ale dla prawdziwego fana nie jest taka zła. No cóż, dobrze, że robią nowego, pożądnego patcha, ponieważ, mimo iż grało mi się dobrze, to cały czas są jakieś niedoróbki. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Pozdro, Hadler

Vendetta

Deathproof
VIP
No, poszli po rozum do głowy. Może z wielkiego buga zrobi się coś nawet grywalnego, kto wie. Mam nadzieję, że patch załata dużo błędów i niedopracowań- resztą zajmą się fani. Jak ten patch będzie ważył minimum 500MB, to nawet kupię Zmierzch Bogów. Mniejszy patch dużo by nie naprawił.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Prima aprilisowy żart to był ^^

Fahrenheit

Pimpu?
To po zbóju wam się udał dowcip, widziałem śmieszniejsze... Najlepsze dowcipy na prima aprilis to takie, których spełnienie jest marzeniem każdego :D

Do góry Bottom