[News] Oficjalny Trailer Arcania: Gothic 4 z targów E3

Kacperex

KacŚpioszek
Serwis n4g umieścił przed chwilą na swoim portalu oficjalny trailer Arcania: Gothic 4 z targów E3. Jest on dość tajemniczy, przede wszystkim za sprawą pojawiającego się w 39 sekundzie demona, o którym jak dotąd nic nie wiadomo. Oprócz tego trailer przedstawia kilka nowych, dotąd nieznanych graczom Gothica potworów, przy okazji prezentując nam system walki. A to wszystko w rytm klimatycznej muzyki. Zapraszamy do obejrzenia. >>Arcania: Gothic 4 Trailer z targów E3

Wyświetl pełny artykuł

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No no, muszę przyznać że trailer robi duże wrażenie :). Dosyć ciekawy system walki, wspaniałe krajobrazy, szczególne wrażenie zrobił na mnie posąg dwóch postaci :). Pod względem graficznym się do tej gry przyłożyli, trzeba im przyznać. Miejmy nadzieję, że nie ucierpi przez to fabuła i klimat gry.

Ave

Hadler

Member
Jak napisał Elessar, trailer robi niesamowite wrażenie. Bardzo Mi się podoba grafika, ale szczególnie spodobały Mi sie kamienne golemy. Po prostu, samą przyjemnością jest patrzeć na tak dobrze zapowiadajacą się grę. No cóż, sens gry znamy: od zera do bohatera. Teraz już tylko można spokojnie czekać na wersję polską :)

Pozdrawiam, Hadler :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Według mnie już to gdzieś widziałem....ale tak jak powiedzieli przedmówcy : robi wrażenie.

Grafika to nie wszystko i oby to się nie sprawdziło. Musi być klimat, bez klimatu i fabuły nici. Chociaż nie spodobało mi się przedstawienie początku w innym newsie "naszego bohatera budzi jakaś kobieta, która prowadzi go do sołtysa i ma udowodnić swą wartość". Walka prezentuje się bardzo dobrze, nawet idealnie. Oby w tej grze nie było zbyt dużo realizmu, nie nie chodzi mi o grafikę, ale o walkę. Kto widział palące się kamienie? Na pewno nie ja.

To tyle na mój temat. Chcąc nie chcąc oczekuje tej gry, jak DNF.

Do góry Bottom