[News] Nowe screeny ArcaniA: Gothic 4 oraz zdjęcia z konferencji CD Projekt

Kacperex

KacŚpioszek
Wczoraj Megalomaniac poinformował o wypuszczeniu kolejnych screenów z gry Arcania: Gothic 4. Znajdują się one na serwerach amerykańskiego serwisu IGN.com, oraz pochodzą z wersji gry na konsole Xbox360. Dokładnie jest siedem zrzutów z gry. Zauważyć można na nich uchwycone chwile walki bohatera z różnymi bestiami i potworami, ciekawe ujęcie przedstawiające wielkie drzewo. Rzeczywiście całość i jakość tych screenów naprawdę ładnie się prezentuje. W końcu grafika gier w wersjach na konsole jest bardziej szczegółowa. W Arcania: Gothic 4 na PC możemy spodziewać się deczko uboższej grafiki. Więcej na IGN.com (http://media.xbox360.ign.com/media/908/908256/imgs_1.html) Dodatkowo portal Gothic up opublikował kolejne dwa zdjęcia z prezentacji Arcania: Gothic 4 na konferencji CD Projekt z końca Marca. Zostały one równocześnie zaprezentowane naszym zagranicznym kolegom na oficjalnym forum gry Arcania: Gothic 4. Uchwycone zostały na nich interfejs użytkownika oraz ekran wczytywania gry. Obejrzeć je możecie w rozwinięciu newsa Już teraz pragniemy poinformować, że to nie koniec publikowania materiałów z konferencji wiosennej CD Projekt. Już wkrótce kolejne zdjęcia, tak więc odwiedzajcie nas regularnie.

Wyświetl pełny artykuł

wolf667

Member
W Arcania: Gothic 4 na PC możemy spodziewać się deczko uboższej grafiki.
???
Nie powinna być na PC lepsza ? :eek:
Mi to wygląda na jakieś low/medium na kompa. Jeśli tak będzie grafika wyglądać na pc na full detalach, to od razu można powiedzieć, że grafika będzie po prostu brzydka. W szczególności screen nr 3 wygląda słabo.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zdecydowanie koledze wkradł się błąd do newsa. Myślę, że będzie za chwilę poprawiony.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Oj się wkradł, dzięki za zwrócenie uwagi

Mi to wygląda na jakieś low/medium na kompa. Jeśli tak będzie grafika wyglądać na pc na full detalach, to od razu można powiedzieć, że grafika będzie po prostu brzydka.

Te screeny są z wersji na konsolę Xbox

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Edik coś nieprzytomny dziś xD

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wiesz, skończyłem wcześniej, bo deszczowa pogoda, wręcz butelkowa xD

A propos screenów, chciałbym ujrzeć więcej zrobionych w miastach i osadach. Takie miejskie życie NPC. Ten ładnie prezentuje się na tapecie :)

http://gothic.org.pl/images/stories/arcania:%20gothic%204/widok_na_doline.jpg

tomisakis

Whiskas
VIP
Jak ED mówi lepiej pokazać screeny w mieście ,ale może się wstydzą swej [ciach] roboty. Z tego co widać to zachwytu w grafice nie ma.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Tomi, używaj innych słów ;)

Zachwytu nie ma, uzupełniłem screeny krótkimi opisami. Może któreś z nich Was zaciekawią. Chciałbym przede wszystkich usłyszeć opinie konsolowców, czy przycisk 'E' jest poręczny czy też nie. Z Risen słyszałem, że różnie bywało.

Do góry Bottom