[News] Nowe informacje na temat Arcania : Upadek Settarif

Kacperex

KacŚpioszek
Jak wiemy 9 grudnia ogłoszono prace nad pierwszym dodatkiem do Arcania : Gothic IV - Upadek Settarif. Jego prawdopodobna premiera została również ogłoszona na I kwartał 2011 roku. Lecz w tym okresie czasu JoWood ogłosił upadłość, lecz nie przyznał oficjalnie, że rezygnuje z dodatku i na pewno zostanie on wypuszczony. Dzięki naszym kolegom z World Of Gothic wiemy, że niedawno Community Manager napisał, iż pierwszy oficjalny trailer reklamujący dodatek ukaże się w marcu. Czy to oznacza przesunięcie premiery dodatku na II lub nawet III kwartał 2011 roku? O tym dowiemy się wraz z publikacją trailera Upadku Settarif.

Żródło : http://worldofgothic.de/

Wyświetl pełny artykuł

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
W rzeczy samej, dodatek ten mnie nie interesuje. Zdaję sobie jednak sprawę, iż może być to smakowity kąsek dla wielu innych graczy. Ze względu na nich, chciałbym rzec, że są spore szanse na sukces.... Życzę wam tego chłopaki i (nieliczne) dziewczyny szampańskiej zabawy... Zapewne przysłuży się to, wizerunkowi JooWoD, choć ja na nich już dawno położyłem krzyżyk.
Lewar, zawsze będzie lewarem, choćby nie wiem co....

Electric Dragon

Majster
Weteran
Opóźnienie i poślizg był pewne, już na początku stycznia wypowiedzi M.Venoma wskazywały na to, że w związku z prowadzonym postępowaniem upadłościowym, prace nad dodatkiem się przesuną pomimo intensywnej pracy zespołu. Jeśli dodatek ma wyjść, niech wychodzi. Bo głupią sytuacją by było, że Arcania: Gothic 4 zachowała jakieś niewykorzystane i nieodkryte przez graczy obszary.

Życzę wam tego chłopaki i (nieliczne) dziewczyny szampańskiej zabawy...

Biafra, nie mogłem przez dłuższy czas rozkminić tego zdania ;p Ironia?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biafra, nie mogłem przez dłuższy czas rozkminić tego zdania ;p Ironia?

Tak, częściowo ironia, ale ja naprawdę, życzę ludziskom, żeby mieli radochę z tego dodatku, choć szczerze wątpię, że to jest możliwe. Może dlatego ta, w sumie nie zamierzona ironia pojawia się w mojej wypowiedzi...

Do góry Bottom