[News] Nasz oficjalny kanał na YouTube

Kacperex

KacŚpioszek
W trosce o komfort naszych czytelników, postanowiliśmy uruchomić nasz oficjalny kanał na YouTube, który wystartował w dniu wczorajszym. Będzie on sukcesywnie uzupełniany, dzięki czemu znajdziecie tam trailery, gameplaye i inne materiały filmowe związane z serią Gothic oraz z grą Risen. Ułatwi to życie wszystkim eksplorującym zasoby YouTube w poszukiwaniu materiałów związanych z tymi produkcjami, gdyż najważniejsze z nich znajdziecie na naszym kanale, bez zbędnej straty czasu.yez1fA-mT24 >>Kanał YouTube Gothic.org.pl

Wyświetl pełny artykuł

Electric Dragon

Majster
Weteran
Kolejne unowocześnienie serwisu, byleby kanał miał stałe wsparcie uploaderów, a wszystko będzie ładnie i na bieżąco zamieszczane.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Początkowy byłem sceptycznie do tego nastawiony. Jednak powoli przekonuję się do kanały na YT. Mam nadzieję, że jego opiekunowie nie zawiodą.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Skutki będą różne tego kroku. Poczynając od przyszłych dziecinnych oskarżeń, że zerżnęliśmy pomysł z innego serwisu, mimo, że nie ma nic wspólnego z plagiatem a kończąc na potencjalnie nowych użytkownikach, którzy być może zaciekawią się portalem by zaglądać do niego codziennie

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż pomysł jest bardzo dobry. Faktycznie, aż dziw, że tak Późno się za to zabraliśmy.
Zdecydowanie Venowi przydałby się ktoś z szybkim łączem do pomocy. Ja tylko nadzoruje jego działania.

Do góry Bottom