[News] Nagrania polskiej wersji językowej Arcania Gothic 4 Zakończone!!!

Kacperex

KacŚpioszek
Jak oznajmia wszem i wobec CD PROJEKT właśnie zakończył prace nad nagraniami do polskiej wersji językowej Arcania: Gothic 4. Zapis kwestii wypowiadanych w najnowszej odsłonie serii Gothic to, aż 150 godzin. 42 godziny skryptu nagraniowego to głos Jacka Kopczyńskiego, który użycza głosu głównemu bohaterowi. W samej grze usłyszymy również, aż 140 różnych postaci. Dodatkowo Polski wydawca poinformował jak będzie kształtować się cena Arcanii na rodzimym rynku:- 129,99 zł na PC - 219,99 zł na konsolę Xbox 360- ??? PS3 - Jak wiadomo premiera została przesunięta i jak na razie informacji na temat ceny nie posiadamy. Warto wspomnieć, że pełna polska wersja językowa ukaże się na wszystkich platformach. Pozostaje nam tylko oczekiwać do zbliżającej się premiery.

Wyświetl pełny artykuł

Kacperex

KacŚpioszek
Dubbing nagrany, czyli już nic nie powinno zakłócić daty wydania tytułu. Ciesze się, że Arcania w przeciwieństwie do Risen będzie miała pełny Polski dubbing. Mimo wszystko taka rzecz cieszy ucho.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Dobrze, więc coraz szybciej zbliżamy się do premiery gry. !40 NPC to nawet sporo, zależy z iloma będziemy mogli wejść w interakcję. Spolszczenia CDP zawsze dobrze wypadały, mam nadzieję nie zawieść się i tym razem. Trochę cena gry mnie odstrasza, no ale skoro Arcania ma być odrodzenie dobrego imienia całej sagi, to czemu nie.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że premiera w Polsce będzie równoległa ze światową. Fajnie.
Mnie ciekawi fakt, że jedna osoba podkłada głos Diego i Miltena. Taka dobra modelacja głosu, czy tak mało tekstu te postaci wypowiadają?

Daniel781996

Member
Według mnie dubbing jak zawsze jest na wysokim poziomie i we wszystkich częściach Gothica na dubbingu się nie zawiodłem

Do góry Bottom