[News] Mroczne Tajemnice v2.01 - premiera

Kacperex

KacŚpioszek
Nieco z opóźnieniem informujemy o premierze, chyba najbardziej popularnej modyfikacji gry Gothic w Polsce. Wersja oznaczona numerem 2.01 oferuje nam między innymi dubbing, wiele nowych przedmiotów, zadań czy też potworów. Grupa PoziomkaZ naprawiła wszelkie bugi występujące w grze Gothic, dodała własne rozwiązania. Najważniejszym elementem jest dubbing modyfikacji, którego brakowało w poprzedniej wersji Mrocznych Tajemnic. Zapraszamy do ściągnięcia najnowszej wersji! Mroczne Tajemnice v2.01 - Download (http://www.poziomkaz.pl/news/797)

Wyświetl pełny artykuł

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Kac, źle ci przerzuciło tekst, jakiś błąd z kodowaniem ^^
Co do samej modyfikacji, to się chyba skuszę na ściągnięcie, bo to chyba najlepszy polski mod do G1 :) A gra z dubbingiem, nowymi zadaniami, rozwiązaniami przedmiotami i wszystkimi naprawionymi bugami ze starego MT... Miód :p Trzeba to mieć :D

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dubbing ujdzie hoc niestety słychać szum mikrofonów czasami. Widocznie nie chciało im się bawić z programem Audacity : )

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Trzeba przyznać, że jak na amatorskie warunki, Poziomki stanęły na wysokości zadania i zrobiły całkiem przyzwoity dubbing.
Tylko ten głos Bezia jakoś tak nie pasuje - bardziej kojarzy mi się z jakimś tępym pakerem, niż z elokwentnym i wyszczekanym superbohaterem :D

Dubbing ujdzie CHOĆ niestety słychać szum mikrofonów czasami. Widocznie nie chciało im się bawić z programem Audacity : )
Tak, powodzenia... Próbkowanie i odszumianie tych wszystkich dialogów więcej by im zajęło niż nagrywanie samego dubbingu ;f

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Zawsze jednak warto się dodatkowo starać. W Audacity pozbycie się szumów to kwestia kilku sekund.

A to "hoc" to po prostu zjadłem ;). Głodny byłem.

Do góry Bottom