[News] Mapa jednej z wysp Arcania: Gothic 4 - Argaan

Kacperex

KacŚpioszek
Niektórzy uczestnicy targów GamesCom 2010 stali się szczęśliwymi posiadaczami ulotki Arcania: Gothic 4. Najciekawszą rzeczą, którą zawiera, jest screen mapy Argaan, na której rozegra się większa część czwartej części Gothica. Nasi przyjaciele z arcania-game.ru zdobyli skany ulotki, dzięki czemu możemy zaprezentować wam mapę wsypy Argaan, wraz z dotąd poznanymi lokacjami.

Wyświetl pełny artykuł

Daniel781996

Member
Mapa wygląda dosyć ładnie. Ale mam nadzieje że to tylko jedna z wysp na których będziemy mieli okazje grać.
blush.gif

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Twórcy od początku zakładali, że terytorium w G4 będzie tylko trochę większe od tego, które mieliśmy w Gothic 2.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mapa wygląda dosyć ładnie. Ale mam nadzieje że to tylko jedna z wysp na których będziemy mieli okazje grać.
blush.gif

Początkowo w założeniach były 4 wyspy. Jednak zrezygnowano z tego - pozostało Feshyr, na której zagościmy tylko na początku swojej przygody, następnie akcja przeniesie się na wyżej wymienione Argaan, gdzie rozegra się przeważająca cześć gry. Wszystko wskazuje na to, że na Feshyr najprawdopodobniej już nie powrócimy, chyba, że epizodalnie.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wniosek jest prosty. Skoro wiemy o planowanych dodatkach do Arcanii, to pewnie akcja przeniesie się na pozostałe z czterech wysp. Pewnikiem zostawili sobie taką furtkę, a nóż ta część odniesie zadowalający sukces by wypuścić jakieś rozszerzenia bądź kolejną część.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zapomniałem o tym napisać ED - takie własnie są plany - dodatek osadzić na pozostałych dwóch wyspach.

Do góry Bottom