[News] Kolejny Screen z Arcania: A Gothic Tale

Kacperex

KacŚpioszek
Nie dawno ukazał się nowy screen z Arcania: A Gothic Tale przedstawiający wnętrze karczmy. Dość szybko, jak na ostatnie zwyczaje JoWooD, w sieci pojawił się kolejny zrzut ekranu z gry. Przedstawia on dotąd nieznany nam wizualnie teren, Feshyr - jedną z Południowych Wysp. Sam screen od strony technicznej wygląda jakby pochodził ze wczesnej wersji Arcania: A Gothic Tale, choć widać efekt działania silnika SpeedTree, odpowiedzialnego głównie za grę promieni świetlnych i koron drzew.JoWooD najwyraźniej próbuje choć w małej części zaspokoić ciekawość fanów, żądnych nowych informacji. Jednak na jak długo mogą wystarczyć pojedyncze screeny?

Wyświetl pełny artykuł

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mnie już powoli zaczyna wqrwiać polityka JoWooD. Niech się wypchają tymi screenami. to jest po prostu śmiech na sali i totalny brak szacunku dla fanów, żeby wypuszczać jakieś stare, badziewne screeny, sorry 1 (słownie - jeden) screen. Żeby przez 4 miesiące wypuścić dwa screeny...

Ja na razie panom dziękuje, żegnam.

tomisakis

Whiskas
VIP
Zgadzam sie z Zigiem.Po prostu żal.pl jak widze takie pojedyncze screeny.1 screen to niech se wsadzą wiecie gdzie.Lepiej gdyby nei wydawali pojedynczych screenów to bym nei miał powodów do wnerwienia.i jeszcze 2 screeny przez ponad kwartał to o ja peirdziele

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Eh, zawodzą mnie i to bardzo...i JoWooD i Spellbound, żadnych konkretnych info, jakieś marne screeny...co z tego że graficznie wygląda nieźle ale to nic nie daje...osobiście (i chyba nie ja jeden) wolałbym grafike z Gothica 1 ale fabułę porządną i wciągającą a nie to co było w G3 czy ZB;/
A co do samego screenu...jak już mówiłem graficznie wygląda nieźle,pod względem zawartości to też nie jest źle aczkolwiek mogło by być lepiej ;)

Do góry Bottom