[News] JoWood ujawnia kolejne zrzuty ekranu z Arcania: Gothic 4

Kacperex

KacŚpioszek
Przed kilkoma chwilami, JoWood wypuściło w sieć kilka nowych screenów związanych z grą Arcania: Gothic 4. Przedstawiają zarówno walkę nowego Bohatera z bestiami zamieszkującymi świat Arcanii jak i widoki krajobrazowe. Na uwagę zasługuje na pewno screen placu targowego, gdzie będzie nam dane kupować nowe bądź sprzedawać zdobyte przedmioty. Naszą uwagę zwrócił również zrzut przestawiający nigdy dotąd nie ujęte na żadnym screenie stworzenie. Mogliśmy je tylko zaobserwować w artworkach

med_gallery_26068_2_95400.jpg

Niewątpliwie, ujawnienie nowych screenów ma związek z targami gier komputerowych GamesCom. Z niecierpliwością czekamy na kolejne materiały, które będziemy mogli Wam zaprezentować Zapraszamy do obejrzenia screenów w naszej GALERII

Wyświetl pełny artykuł

Electric Dragon

Majster
Weteran
W końcu screeny w ładnej jakości. Podoba mi się ujęcie walki z kryształowymi pająkami (za wygląd zbroi) oraz ogród

Daniel781996

Member
Świetne te screeny. Ogólnie podobają mi się te kryształowe pająki, ciekawe tylko czy będą one atakować jak pełzacze czy będą miały własny styl walki. Ale najbardziej podoba mi się cieniostwór. W końcu jest ten "cień" który występuje w nazwie. Arcania wygląda świetnie :)).

Do góry Bottom