[News] Grudniowy kalndarz Arcania: A Gothic Tale

Kacperex

KacŚpioszek
Jak zwykle z poślizgiem ukazała się już ostatnia kartka z kalendarza nawiązująca do Arcania: A Gothic Tale. Tym razem motywem przewodnim jest artwork ze szkieletem potwora, najprawdopodobniej smoka, która spoczywa u stóp skalistego wybrzeża. Jak już wyżej wspomniałem, grudniowe wydanie jest ostatnią tapeta na monitor przygotowywaną przez fanów Gothica. Tym samym zostaje zamknięty cykl kolejnych kartek z kalendarza. Trzeba przyznać, że była to ciekawa forma promowania Arcania: A Gothic Tale, która choć w małym stopniu umilała czas oczekiwania na czwartą część Gothica. >>Kalendarz na Grudzień 2009 (http://www.worldofgothic.de/gothic4/index.php?go=screens dir=calendar09)

Wyświetl pełny artykuł

Fahrenheit

Pimpu?
Nie no, całkiem niezła tapetka, choć nie wiem, kto tak naprawdę ją sobie ustawi :) Być może doczekamy się Arcanii w następnym roku, ale mnie się wydaje, że dopiero w połowie. Trzymam kciuki za twórców, muszą zmierzyć się z legendą.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
kolejna rzecz przez którą bardziej myślimy o arcanii B)

rzeczywiście przyjemnie umilała i odrobinke odsłaniała nam świat arcanii.

Ale cóż teraz wystarczy czekać ,czekać i jeszcze raz czekać oraz zainwestować w nowy komputer

Do góry Bottom