[News] Graficzne nowinki z Rozszerzonej Edycji Gothic 3: Zmierzch Bogów

Kacperex

KacŚpioszek
Wczorajszego dnia św. Mikołaj odwiedził nasze domy (lub też nie) przynosząc nam prezenty lub rózgi, o ile na takowe ktoś zasłużył. Ekipa tworząca megapatch do Zmierzchu Bogów postanowiła zabawić się w Mikołaja i z tej okazji zaprezentowała nam próbkę zmian graficznych, jakie pojawią się w Edycji Rozszerzonej dodatku do Gothic 3. Tłumaczenia oryginalnego artykułu dokonał ww3pl, a efekt jego prac znajdziecie w rozwinięciu newsa, gdzie znajduje się także nowa pozycja z FAQ'u Edycji Rozszerzonej dotycząca wersji językowej gry.

Wyświetl pełny artykuł

Electric Dragon

Majster
Weteran
Koniec końców wreszcie coś nowego ujawnili. Już myślałem, że zapomnieli o informowaniu fanów :) Cieszę się, że zmiany postępują cały czas w dobrym kierunku

Jurusi

Member
Cieszy mnie fakt, że wzieli się za ZB i gdy w końcu wymienie mój przedwojenny komputer będę mógł pograć w ten dodatek bez większości bugów o których tak głośno. Ciesze się też, że jeszcze nie miałem okazji zniechęcić się do tej gry :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No, w końcu jakieś nowe informacje dotyczące projektu, wobec którego żywię spore nadziej, na w końcu dobry dodatek zapewniający kilkanaście godzin gry w realiach Gothica. Fajnie, że podrasują grafikę, choć mi bardziej zależy na zlikwidowaniu bugów, lepszej optymalizacji i dopracowaniu kilku misji. Zobaczymy. W każdym razie, jak już gdzieś wspominałem, zamierzam dać jeszcze jedną szansę ZB i mam nadzieję nie zawiść się tym razem.

Do góry Bottom