[News] Gothic 3 Quest Pack 4 PL wydany

Kacperex

KacŚpioszek
Po wieli dniach ciężkiej pracy, dziś o 14:00 team spolszczający Quest Pack 4 wydał polską wersję tej modyfikacji.To wspaniała wiadomość dla fanów Gothic 3, którzy z powodu braku znajomości zachodnich języków musieli zapomnieć o grze w Quest Pack 4. Polska wersja zawiera dialogi z polskimi podpisami. Więcej informacji na blogu Robena. >>Blog Robena - news o Gothic 3 Quest Pack 4 PL

Wyświetl pełny artykuł

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cóż, ściągnąłem QP4, teraz powoli kończę zasysanie patcha 1.74... No i zobaczymy jak to będzie wyglądać, lista zmian wygląda bardzo obiecująco ^^

Daniel781996

Member
Przepraszam że zadam może idiotyczne pytanie, ale nie grałem jeszcze w gothica 3 i interesuje mnie co ten questpack zmienia. Sądząc po nazwie jest to paczka z zadaniami tak?? Ale tylko zadaniami czy dodaje jakąś nową lokacje??

Na daje ci mnóstwo nowych zadań, pancerzy (np; pirata, cienia, nowicjusza),rzeczy, zmienia też wygląd lokacji i różne ''ciekawostki'' np: u jednego z bandytów znajdziesz Mape do wyspy Irdorath.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Do Irdorath? Obacz, tego nie widziałem. U którego z bandytów? I gdzie? Ja mogę zdradzić za to u kogo kupić przepis na pancerz z płytek pełzaczy :p

No koło Ardei, gdzie Jack zleca nam zabicie szczurów okrętowych, zabijasz ich i 1 ma tą mape. Niestety nie odkryłem czy się na coś przyda ale zaczynam wątpić bo można ją sprzedać (1szt. złota).

xenix

New Member
no nareszcie... pora no kolejne przejście Gothica ;)

Do góry Bottom