[News] Gameplay z przeglądu Arcania: Gothic 4 w magazynie Play3

Kacperex

KacŚpioszek
Magazyn Play3 zamieścił w swoim najnowszym numerze krótką zapowiedź Arcania: Gothic 4 w postaci materiału wideo. Nagranie według autorów pochodzi z wersji na PlayStation 3.Klip jest zlepkiem rożnych scen z gry. Widzimy na nim walkę z orkami oraz polnymi bestiami, pierwsze zadania na wyspie Feshyr, ekwipunek oraz dziennik zadań. Ponownie mamy okazję spotkać starych przyjaciół - Gorna oraz Diego, który ogląda nowego bezimiennego zza więziennych krat. A to wszystko pośród bagien, portowych miast, podziemi i dzikich krajobrazów.

Wyświetl pełny artykuł

Daniel781996

Member
Gra wygląda ciekawie wg mnie troche przypomina 3 ale postacie są kompletnie inne (choćby Gorn). Według mnie wyglądają realistyczniej niż w trzeciej częście

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Grafika jest przede wszystkim szczegółowa, taka jak choćby w GTA IV. Bardzo podobała mi się tarcza z końcówki filmiku, oraz ten chyba portal, na początku byłem dosyć sceptycznie nastawiony do Arcanii, ale im więcej o niej wiem to tym bardziej mi się podoba. Co do postaci to też są dokładnie zrobione i widać praktycznie nawet drobne zmarszczki na ich twarzach. Ekwipunek mi przypomina ten z Gothica 1, natomiast system walki różni się od tego Gothicowego, kamera taki dziwnie latała dookoła postaci, trochę mi się to nie podobało, ale możliwe że zrobili to na potrzeby filmu.

Do góry Bottom