[News] Gameplay i zdjęcia z Arcania: Gothic 4

Kacperex

KacŚpioszek
Kilka tygodni temu dobiegła nas wiadomość, że w niemieckim magazynie GameStar ma ukazać się zapowiedź Arcania: Gothic 4. niedawno ukazał się najnowszy numer tego czasopisma. Zawiera on liczne opisy, nowe zdjęcia oraz materiały video w postaci gameplay'ów. Sam gameplay pojawił się w sieci już kilka dni temu natomiast zdjęcia uzyskaliśmy dzięki życzliwości fanów, którzy zeskanowali je z artykułu. Gameplay przedstawia praktycznie wszystkie godne uwagi elementy gry Arcania: Gothic 4. Między innymi, system walki, system dialogów, mini gra otwierania zamków, strzelania z łuku, rzucania zaklęć i wiele innych. Musicie to obejrzeć sami. Całość jest komentowana przez niemieckiego redaktora Gamestara oraz trwa ponad 7 minut. Cj8yfqEnvmc Zdjęcia z zapowiedzi Arcania: Gothic 4 w Gamestar znajdziecie w rozwinięciu newsa

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
No cóż, gra całkiem fajnie zrobiona, ale strasznie mnie denerwują wykrzykniki nad głowami postaci. Poza tym widać, że walka jest świetna. Nie było jej widać, ale podobają mi się uniki. Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że świat oddaje dużo lepszy klimat w ciemniejszych barwach. Bardzo fajnie też wymyślili te mini gierki z otwieraniem zamków.

Pozdrawiam, Hadler :)

Jurusi

Member
Co mi się nie podoba ? Podświetlanie postaci, mamy zamiar z kimś porozmawiać. Lekko i mało widocznie powinno być to zrobione ale to szczegół. I chyba nie będę nosić hełmu bo gdy z kimś rozmawiamy nasz bohater dziwnie wygląda ...xD
Grafika boska, walka wygląda b. dobrze i ten mroczny klimat w kopalni z 3:50min. Ta kopalnia jest boska :D W sumie wersja amerykańska nie różni się bardzo od europejskiej, jedynie są lekko jaśniejsze kolory, lecz ja zostanę przy europejskiej. ZAPOWIADA SIĘ B. DOBRZE !!

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Generalnie z tego co wspominał PR Cordinator na konferencji CD projektu będziemy mogli zdecydować,
czy chcemy w grze klasyczny klimat gothica, czy wszelkie unowocześnienia ze strony producenta.
Wyraźnie zaznaczył, że możemy mieć w interfejsie klasycznego gothica, więc zakładam ,ze te wszelkie patenty będzie można wyłączyć.

Do góry Bottom