[News] Demo Arcania: Gothic 4 na targach Gamescom 2010

Kacperex

KacŚpioszek
Don Estaben, członek ekipy worldofgothic.de, miał okazję zagrać w demo Arcania: Gothic 4, które jest dostępne przy stanowisku Arcania: Gothic 4 na targach GamesCom 2010 w Kolonii. Jego relacja dotyczy tylko i wyłącznie tła fabularnego dema. W związku z tym, ci którzy nie chcą go poznać, nie powinni przechodzić do rozszerzenia newsa, gdzie znajduje się nasze tłumaczenie.

Wyświetl pełny artykuł

Daniel781996

Member
Ciekawe że nie ma tam nic o tym że Rhobar niszczy wioskę Beziego a Bezi od razu zna Diego. Wydaje mi się to trochę dziwne i mam nadzieje że pełna wersja Arcanii zacznie się trochę wcześniej (żeby na wytłumaczyć chociaż skąd znamy Diega). A po za tym jak to możliwe że poznajemy Rhobara III?? Troche tego nie rozumiem <_<

Electric Dragon

Majster
Weteran
On nie zna Diego. Przecież jest jasno napisane, że nowy bohater ma za zadanie wypędzić przemytnika z plaży, który de facto okazuje się Diegiem

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Pamiętajmy, że to Demo, a więc te wszystkie bajery z teleportacja do sali tronowej mogą być tylko takim bajerem dodanym do wersji demonstracyjnej.

Daniel781996

Member
No niby masz racje Electric Dragon ale dziwne że Bezi idzie do Diego po radę. A przecież on dopiero poznał Diego. Mam nadzieje że jest to zrobione tylko pod demo a w pełnej wersji zostanie wyjaśnione co i jak.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Poznał go za pierwszym razem, wiemy, że Diego jest stosunkowo miły dla obcych ^^ Wiadomo, że idziesz do gościa po radę, gdy po pierwszym spotkaniu otrzymujesz od niego broń i dobre rady

Do góry Bottom