Neuroshima

Status
Zamknięty.

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Więc kilka słów o Neuroshimie. Jest to polski system RPG ,akcja toczy się w około 2050 roku na terenie Stanów Zjednoczonych... .Wbrew pozorom nie jest to jednak futurystyczny świat w którym rozwój techniki pędzi do przodu jak szalony. To nie Star Trek... .Neuroshima to Świat zniszczony wojną nuklearną. Człowiek budzi się w nowym świecie a świat stara się go przekonać że w nowej rzeczywistości nie ma miejsca dla ludzi... .Jest wojna... .Na północy resztka ludzkości ściera się z Molochem. Miastem maszyn, olbrzymem który sięga po kolejne ziemie... Moloch zajoł już piątą część stanów i prze do przodu. Armia maszyn zwala się na obrońców i zazwyczaj wygrywa... Na południu ludzie mają nieco lżej. Tu nie ma molocha są tylko ponuklearne choróbska i gangerzy. Gangi motocyklistów którzy tylko ćpają i bawią się kosztem innych... .Wokół żyją zmutowane zwierzęta i zmutowani ludzie... .Nie jest łatwo. Trzeba walczyć.

Naturalnie fabuła Neuroshimy nie jest aż tak płytka jak to co wam tu podaje. Przybliżam wam tylko ogół systemu.
Więc gra/grał ktoś?? Jakie klasy i jakie pochodzenia obieraliście??

Ja aktualnie gram nową postacią:

Imię:Chrno
Profesja:Medyk
Cecha z profesji:Gwarancja bezpieczeństwa
Pochodzenie: Vegas
Cecha z pochodzenia: Fart
Choroba:Zawroty głowy

Zręczność:16
Percepcja:10
Charakter:10
Spryt:16
Budowa:18

Sztuczka:Immunitet

Ekwipunek: Na razie tylko M1 Garant i 8 sztuk amunicji 7,62mm xD

Pozdro...

Kushi

Weteran
Weteran
Muszę powiedzieć, że mnie zaciekawiłeś :>. Jak widzę na rebelu 44.95 zł, ale poszukam w empiku :p. Mmmmmm, kocham te klimaty ^^. Nie mogę się doczekać aż dostanę to w łapki i poprowadzę jakąś przygodę :]

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
QUOTE(Kushi @ 02-11-2006, 13:33) [snapback]125678[/snapback]

Muszę powiedzieć, że mnie zaciekawiłeś :>. Jak widzę na rebelu 44.95 zł, ale poszukam w empiku :p. Mmmmmm, kocham te klimaty ^^. Nie mogę się doczekać aż dostanę to w łapki i poprowadzę jakąś przygodę :]

Miło mi że udało mi się kogoś przekonać... Generalnie Neuroshime polecam wszystkim fanom serii Fallout...klimaty są bardzo podobne (choć w świecie Neuroshimy świat nie wygląda aż tak źle). Heh ja sam za jakieś 10 minut wychodzę do kumpla na sesję Neuroshimy ^^ . Heh mam nadzieje że gra Ci się spodoba Kushi ;) Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom