Nauka Siły

Status
Zamknięty.

ognistyjaszczur

New Member
kto może mnie nauczyć siły conajmniej do 350 bo potrzebuje do broni ostatni bastion ma chyba 350 obr.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
W Gothicu 1 można nauczyć się maksymalnie 100 siły, reszta to mikstury i artefakty. I nie kojarzę żadnej broni wymagającej 350 siły i zadającej 350 obrażeń - nic nie pokręciłeś? Chyba, że zmyślasz lub masz na myśli jakąś broń otrzymywaną poprzez wpisanie kodu (nie jestem w tej dziedzinie specjalistą, ale i tak nic takiego nawet z kodu sobie nie przypominam).

S

Solmyr

Guest
Czyba czodziło mu o moda Mroczne tajemnice tam jest broń ostatni bastion wymaga 350 siły ale ma też 350 obrażeń oczywiście ja nie wiem kto może tyle siły nauczyć

klikasz b wpisujesz marvin puźniej w czasie gry klikasz f2 i wpisujesz e pojawi ci się wyraz edit , wpisujesz ab i pojawi ci się ablities zatwierdzasz enterem masz przed sobą edytor postaci dalej trzeba pogrzebać samemu

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
każdy kto może nas nauczyć siły w 5 rozdziale nawet Diego w moim przypadku. ale tylko w Gothic 1 : mroczne tajemnice

S

Solmyr

Guest
Już wiem skąd mieć tyle siły musisz iść do pradawnych i iść po drodze miecza i chonoru wtedy szirgar (nie wiem jak to się pisze) nauczy cię siły do 250 siły wtedy z amuletów,mikstur,pierścieni i z księgi ubitych prze ze mnie besti zabijesz jakimś mieczem 100 besti i dostaniesz 1 siły bardzo szybko się tak robi siłę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom