Nauczka 2-renczniaka

• Thread starter Gosci
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
G

Gosci

Guest
ludzie sluchajcie mam problema, przechodze GI poraz 1 i jestem swiontynym straznikiem teraz mam zaadanie w 4a zeby isc do wolnej kopalni i odbic ja z rak gomeza i w tym problem ze nie wiem kto moze mnie nauczyc walki bronia 2-renczna, w obosie sekty nikogo nie znalazlem a lee z NO tez mnie nie kce nauczc
HELP Plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s_e.b_a

Active Member
W obozie sekty napewno uczy Cor Angar ale chyba dopiero wtedy jak masz mistrza w walce jednoręczną.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie jak masz mistrzaa w walce jednoręczną i chyba nie Cor Angar tylko ten drugi kolo co trenuje strażników, ale nie od razu... chyba trzebabyło coś najpierw zrobić tylko nie kojarze co :/

s_e.b_a

Active Member
QUOTE Nie jak masz mistrzaa w walce jednoręczną i chyba nie Cor Angar tylko ten drugi kolo co trenuje strażników, ale nie od razu... chyba trzebabyło coś najpierw zrobić tylko nie kojarze co :/

To że Cor Angar uczy walki bronią 2-ręczną to jestem pewien. Możliew że uczy dopiero po wykonaniu jakiegoś zadania ale z tego co pamiętam przynajmniej ja tak miałem to dopiero jak wyszkoliłem się na maxa w walce bronią jednoręczną mogłem zacząć trening 2-ręczną ale na 100% pewien nie jestem. Ale nie ma problemu by to sprawdzić. Zrób seva wyszkol się w broni jednoręcznej i idź do Angara jezeli będzie opcja nauki to znaczy że miałem racje jeżeli nie będzie to znaczy ze trzeba wykońać jakieś zadanie.

Orlan

New Member
Cor Angar uczy broni dwóręcznej ale tylko wtedy jak się jest Strażnikiem świątynnym uczy od razu nie trzeba wykonywać żadnych questów

G

Gosci

Guest
aha thx wielke chlopaki sprawdzilem to i dziala,
pozdro all i jeszcze raz wielkie thx

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom