Nastepne pytania z maga wody

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Tak chodzilo mi o te swawolnie latajace swietliki:)
Nastepne pytanka:
Dlugo szukalem tego kregu zeby sie nie nudzic wpadlem do zamku po list zeby potem dostac oko inossa, co powinienem robic najpierw? naprawic oko(chociaz tutaj nie jest latwo, jesli mi sie dobrze wydaje to poszukiwacze sa trudniejsi do zabicia niz w gotnic 2) lub chodzic po terenie za portalem?
2.Skad moge wziasc lepsza zbroje maga wody?
3. Hagen pozwolil mi wziasc oko inossa i je mam ale zepsute, zaufal mi, dlaczego nie chce mnie przyjac na palladyna? czy to za wczesnie?

A teraz co do forum, chcialem odpisac w swoim poprzednim poscie, ale gdy bralem wyslij przechodzilo do pustej strony php,gdy nacisnalem enter napisalo ze nei okreslilem typu posta, co jest?

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

1. Radze ci najpierw zrobić misje w Jarkendarze i nabić sobie troszke expa, bo poszukiwacze to naprawdze dobrzy przeciwnicy.
2. Nie wiem, ale zdaje mi sie że takiej nie ma ( chodzi chyba o krąg wody
tongue.gif
).
3. Musisz wyciągnać Beneta z więzienia, w tym celu pogadaj o całej sprawie z Hagenem, potem idź do Corneliusa, wyciągnij od niego dziennik, przeczytaj go i zanieś do Lorda Hahena.

Jaracz

Member
Re: ...

QUOTE 1. Radze ci najpierw zrobić misje w Jarkendarze i nabić sobie troszke expa, bo poszukiwacze to naprawdze dobrzy przeciwnicy.
2. Nie wiem, ale zdaje mi sie że takiej nie ma ( chodzi chyba o krąg wody
tongue.gif
).
3. Musisz wyciągnać Beneta z więzienia, w tym celu pogadaj o całej sprawie z Hagenem, potem idź do Corneliusa, wyciągnij od niego dziennik, przeczytaj go i zanieś do Lorda Hahena.

Odnośnie punktu 3. to żeby porozmawiać z Hagenem o Bennecie musisz najpierw a)pójść do więzienia i pogadać z Bennetem albo
cool.gif
Pójść na farme Onara i zapytać pomocnika Benneta dlaczego nie pracuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom