Nareszcie Problem Z Przejściem Gry!

Status
Zamknięty.

RobsonAjax

Member
No więc jestem już w jednej z gildii i mam teraz wręczyć list od Vatrasa do Saturasa (wcześniej nie widziałem się z Magami Wody) i Vatras wspomina coś o tym że Lares ma mnie tam zaprowadzić. Chyba dlatego że na początku gry powiedziałem mu żeby mnie zaprowadził na farmę Onara a nie na miejsce gdzie ma oddać Ornament. Jedyna opcja co mi wyskakuje to żeby zwrócić mu pierścień z akwamarymónu albo żeby mnie czegoś nauczył.
Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Niestety musisz iść teraz do Magów Wody sam. Jest to chyba taki bug w grze, że Leres może zaprowadzić Cię w tylko jedno miejsce - albo na farmę Onara, albo do Magów Wody. Jako że wybrałęś już wcześniej farmę Onara nigdzie więcej Cie nie zaprowadzi. Musisz iść sam.

pawel_s17

New Member
Niestety musisz iść teraz do Magów Wody sam. Jest to chyba taki bug w grze, że Leres może zaprowadzić Cię w tylko jedno miejsce - albo na farmę Onara, albo do Magów Wody. Jako że wybrałęś już wcześniej farmę Onara nigdzie więcej Cie nie zaprowadzi. Musisz iść sam.

Albo w gorsze j sytuacj będziesz musiał zaczynać od nowa
sad.gif

RobsonAjax

Member
Byłem już u Magów Wody. żeby odzyskać ornament muszę iść (właściwie już jestem w GD:)) do Górniczej Doliny i zanieść Dowody na istnienie Smoków Hagenowi. Po powrocie pojawi się opcja rozmowy o Ornamentach.

Pozdrawiam.

Orkrist

New Member
Hehe dobre, sorry za offtopa, ale musiałem napisac
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Post szczurka:
QUOTE Niestety musisz iść teraz do Magów Wody sam. Jest to chyba taki bug w grze, że Leres może zaprowadzić Cię w tylko jedno miejsce - albo na farmę Onara, albo do Magów Wody. Jako że wybrałęś już wcześniej farmę Onara nigdzie więcej Cie nie zaprowadzi. Musisz iść sam.

Post pawel_s17:

QUOTE Niestety musisz iść teraz do Magów Wody sam. Jest to chyba taki bug w grze, że Leres może zaprowadzić Cię w tylko jedno miejsce - albo na farmę Onara, albo do Magów Wody. Jako że wybrałęś już wcześniej farmę Onara nigdzie więcej Cie nie zaprowadzi. Musisz iść sam.

K

#komlukeAnonim

Guest
Tez tak miałem - Lares nie zaprowadzi cie do magów wody jeśli wcześniej pójdziesz do Onara. Samemu jak pójdziesz to nic to nie da bo nie beziesz miał ornamentu. Ja zaczynałem od początku.

Ps. tak samo będzie z misja odnalezienia ornamentów - Lares nie będzie chciał z toba isć do lasu jeśli byłeś wcześniej w GD.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom