Naprawa Amuletu U Beneta

• Thread starter Szalik
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

Szalik

Guest
Witam jestem zapolonym fanem gry GothiC i gdyby nie fakt że nie moge przejsc 2 czesci i stoje w miejscu zagrałbym dawno w noc kruka..
Dawno nie grał, bo już zrezygnowałem po tylu próbach, może ktoś mi pomoże.
Mam amulet i musze go naprawic i wtedy ide do beneta który siedzi w więzieniu i się do mnie nie odzywa. Wiem że trzeba go uwolnic, ale jak . Magowie już stoją przed kręgiem i czekają na sklepany wisiorek..... vo tam trzeba zrobic- mi sie chyba wydaje ze mam jakis bład w grze
sad.gif

s_e.b_a

Active Member
Musisz iść do Hagena i wypytać go o świadka morderstwa... wtedy on powie Ci że jest to Cornelius. Znajduje się on na pierwszym piętrze budynku w którym jest Hagen. Musisz z nim odpowiednio pogadac lub go pobić i dzięki temu zabrac mu jego dziennik... Po przeczytaniu go idxiesz do Hagena i mówisz że Cornelius kłamie i Benet jest wolny.

Szalik

New Member
thx nie wpadłem że trzeba to coś przeczytać
smile.gif
tylko teraz jak ide do tego kręgu gdzie ma być odstawiony rytuałał, jest Vatras i Pyrokar a po Xardassie ani śladu, więc ide do gnojka a on nie ma mi nic do powiedzenia chce pogadac i pisze tylko koniec....hmm co ja mam zrobic, amulecik już jest naprawiony
blink.gif

s_e.b_a

Active Member
A w jakiej gildi jesteś?? Jeśli jesteś Strażnikiem miejskim to musisz pogadac z Hagenem o zostaniu Paladynem... Jesli jesteś zaś najemnikiem musisz odebrać od Beneta prezent (będzie to zbroja łowcy smoków).. Jeśli jesteś magie to najwyraźniej bardzo przykry bug i nie mam pojęcia co możesz zrobić...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom