Najnowszy Patch.

Status
Zamknięty.

tasiek

New Member
To pozornie łatwa sprawa przysporzyła mi już 30 min bezowocnego szukania :blink: Poszukuje najnowszego patcha do Gothic- a I, chodzi mi o to by nie zmieniac fabuły tylko naprawic błędy w grze (których i tak jest niewiele, ale jednak ;)) Ewentualnie poprosiłbym o jakiś mod poprawiający grafikę i może jakiś quest pack (jeśli takowe istnieją). Z góry dziękuje za pomoc :)

PS. Przypominam, że nie chodzi mi o mody zmieniające fabułę ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
niestety takowego niema ponieważ w gothic 1 nie ma dużej ilości bugów bo jest ich baardzo mało a jak są to pomagające ^^ ale nie zniszczą ci żadnego questa

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z tego co mi wiadomo, Polska wersja Gothica jest już spatchowana.

Co do grafiki - istnieje Textures Pack, który podmienia Ci tekstury z G1 na tekstury z G2, jeśli chcesz to ściągnij i zainstaluj. Innych modów na grafikę nie ma ;(

tasiek

New Member
Dzięki za pomoc. Jak zainstalowałem Gothic- a z płyty z CD-ACTION z kwietnia 2006 r. to w dolnym prawym rogu jest napisane 1.08 czy to oznacza, że gra jest już "spatchowana"?? Jeszcze jedno ten Textures Pack jest sprawdzony przez kogoś??

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Tak gra jest już spatchowana.A co do textures pack poprawia znacznie grafikę i gra się milej,gdy jest ładniejsza grafika.

tasiek

New Member
Dzięki za pomoc i zaangażowanie :D Dzisiaj zaczynam przechodzenie całej sagi jeszcze raz, może jak skończę ukaże się quest pack do G3 w polskiej wersji językowej :)

tasiek

New Member
Mam jeszcze jedno pytanie zna ktoś jakiś dobry poradnik do G1?? Prosiłbym o link ;)

EDIT: I jeszcze jedno po zainstalowaniu Gothic 2 meshes i textures Pack kiedy próbuje go uruchomic wyskakuje mi coś takiego:

problem97d4.jpg

co mam z tym zrobic??

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom