Z wymienionch Lineage ][
Pogrywaem w to troche swego czasu, bardzo mi się podobało, nie miałem jednak możliwości gry i expienia z kimś na dłuższą metę.
A szkoda bo podobno na prawde warto
Jeśli chodzi o gry MMORPG to jest ich tak dużo, że trudno wybrać najlepszą. Na pewno na naszą uwagę zasługuje WoW. L2 słyszałem też nie jest złe. Do tego dodam że warto zagrać w Ragnarok Online. Jeśli macie zgraną paczkę, która razem zawsze gra, to praktycznie w każdego MMORPG gra się świetnie.
Gdy grałem w Tibię :lol: zebrałem tak z 5 osób, razem się chodziło expić xD i zawsze było o czym pogadać. Taka miła atmosfera - bardziej chodziło o gadanie niż o samo granie.
No i dlatego wybrałem właśnie Tibię
Ja wybrałem mu online ponieważ nie zapomnę tych nie przespanych nocy właściwie przegadanych jednocześnie expić. Jak ma się ze 1-3 kumpli którzy mogą grac dzień i noc to się super w tom grę gra z nimi.
Z tych wymienionych wybrałem Knight Online ponieważ według mnie ta gra zasługuje przynajmniej na dobrą (według mnie) grafiką ma dobrą, co do fabuły, fabuły nie ma tak jak właściwie większość gier online, ale grywalność ma nie najgorszą a poza tym gra jest łatwa nie trzeba się wysilać z mózgiem..
Dlatego wybrałem tą grę
Pozdro
PS:Czemu nie ma "metin2" ? gdyby był metin2 to bym dał głos na niego
EDIT: Szkoda że dopiero teraz (mogłem nie glosować) bo głosu już zmienić nie można, ale spoko
Ja wybrałam oczywiście WoW... LineAge II też jest zajebisty, grałam swego czasu bardzo bardzo dużo, ale mi sie znudziło... W WoW'a gram już parę ładnych lat i wg mnie on zasługuje na miano najlepszego wśród gier MMORPG. Niepowtarzalny klimat i fabuła... Stale coś nowego Po prostu miodzio
Ej, a gdzie jeden z najlepszych MMORPG'ów jaki dotychczas powstał? Oczywiście mowa o Guild Wars. Nie dość, że grafika bardzo dobra, to jeszcze nie trzeba za grę płacić, jedynie za zakup. Klimatyczny podobnie jak WoW, szkoda tylko że ma ograniczenia co do poziomu doświadczenia.
Lineage 2. Jeden z nielicznych MMorpg który mi tak przypadł do gustu i potrafił mnie wciągnąć na ponad 2 lata grania. Graliśmy w to z naszą podwórkową paczką więc zawsze coś umilało grę. Lineage 2 miał wiele plusów i minusów. Wielki rozbudowany świat, który stale się rozrastał, wiele dróg rozwoju postaci czy full sprzętu. No ale niestety miał też wiele błędów potrafił być strasznie monotonny, gdy ekipa się sypnęła i poszła grać w WOWa przestałem grać w L2 bo w to się nie da grać samemu, jest zbyt nudne dla 1 osoby bez ekipy.
WoW jak dla mnie po prostu wymiata. Jeszcze żadna gra mmorpg nie wciągnęła mnie bardziej niż World of Warcraft i wątpię aby się to w najbliższym czasie zmieniło.
Co do innych gierek to na szczęście szybko zrozumiałem, że Tibia to strata czasu a w inne gierki zbyt mało grałem.
L][ grałem w to długo ale już chyba z tym kończę gra potrafi wciągnąć na długie godziny ^_^ cóż więcej nie dodam bo poprzednicy już wszystko omówili
ale niestety boleję, że Diablo 2 tutaj nie ma chyba najlepsza gra MMO (chociaż nie wiem czy można to nazwać MMO ) jaka istnieje, stara lecz świetna ze zgraną paczką to się chyba nigdy nie nudzi ^_^
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.