Było pare fajnych tekstów
CYTAT
Zeleniec dmuchany w kakao przez czarnego szamana xD
Buchaj wychędożony przez ukraińskiego atamana
CZAT GUP RULEZZZZ...
CYTAT
Xenex to forumowy ogier.....:*..mój ogier
Przytule cię do siebie, i juz nogdy nie zostaniesz sam ok? xDD
hahahah
CYTAT
WTF??? Jestes LOKO Kobieto..znamy sie chociaz???? czy ja lubie rozowy ???? OMFG...
jako dziecko nie inteligentne muzycznie nic nie mogę powiedzieć smile.gif
CYTAT
paken paken..myju myju i czas będzie się zbierać smile.gif
Obok mnie zasiadla zaraz jakas kobieta ktorej tak niemiłosiernie śmierdziało z paszczy ze do tej pory mam mdłosci jak o tym pomysle...
CYTAT
Swoją drogą.....jak to się STAŁO!!!!!!!!!!! WTF?????
jakiś wybryk natury czy co ???
Wiesz... niektórzy jak ja... to ostatnie skurwysyny... i outsiderzy... jak ja... więc... (...)...
CYTAT
jest u nas kilka dziewczyn które się obmacują, kładą na siebie itp. Jedna kiedyś na przerwie rzuciła do innych tekst: "idzie ktoś ze mną siku?"
taka babska solidarność... tak zwana solidarność jajników...niektórzy tak mówią .....razem na siku..itp...
hehehe dobrze że faceci tego nie robią..to była by szydera jakby któryś oblał mi buty.....zresztą razem na siku w jeden pisuar....

..neee..to za duże extreme dla mnie.....hahahahaha pozostawmy to kobietom..pudrowanie noska...przymierzanie ciuszków..wspólne malowanie czesanie..depilowanie sikanie xD
Zachowuje sie jak 15 letnia fanka piszcząca na widok swojego idola ?? biggrin.gif
Najlepiej jak w kierunku sceny zaczeły latac plecaki, potem spodenki i damska bielizna biggrin.gif Nie wnikam...
heheh byłoby więcej ale mi się nie chce :]