Najemik

Status
Zamknięty.

Broother

Member
Mam taki problem, że Lee nie chce przyjąć mnie do najemników. Chodzi o to, że w rozmowie jest tylko "KONIEC", więc sobie nie pogadam. Jarvis już mówił, że mam do niego iść. Problem może być związany z wcześniejszymi misjami, ponieważ Lares nie chce sprzedać mi lepszej zbroi. Mam już 10 poziom. Możliwe, że opuściłem jakąś misję wcześniej... Teraz jestem w 3 rozdziale, bo przechodziłem akurat obok mostu do czarnych goblinów i chciałem zobaczyć czy mnie zabiją. Udało mi się zdobyć almanach i właśnie dlatego jestem w 3 rodziale. Proszę o pomoc, bo nie chce mi się robić od nowa wszystkiego... Z góry dziękuję!

krzych mag

Member
Graj dalej według fabuły idź do cmentarzyska orków
Porozmawiaj z wilkiem i orikiem bo yrzeba sie spytać lee czy przyjmie nas do najemników i musisz mu powiedzieć że chcesz tylko odzyskać wolność

Broother

Member
Gadałem z Wilkiem i Orikiem, a u Lee nic nie da się powiedzieć. Z tak słabą zbroją raczej nie pójdę na cmentarzysko orków (lekka zbroja szkodnika).

[edit]

Pogadałem z Orikiem i wszystko jest OK ;) Myślałem, że gadałem z nim o wszystkim, ale jednak :p Wielkie dzięki, temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom