Na Którym Poziomie Isc Do 2 Rozdzialu

Status
Zamknięty.

tosiapl

Member
Witam
Na którym poziomie iść do 2 rozdziału ?
Tzn. żebym miał wystarczający duży lvl, żebym dał tam radę
W tej chwili jestem najemnikiem i mam 10 poziom. Mam 50 siły i 30% umiejętności walki bronią dwuręczną
Oraz gdybyście mogli, podajcie najważniejsze zadania w 1 rozdziale lub jakieś rzeczy...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nawet jak pójdziesz na 20, to będziesz orków musiał unikać. Możesz iść i z tym poziomem, w drodze do zamku unikać orków a później pozabijać ich z bugiem z taranem (nie zaatakują Ciebie przy nim), nabijesz kilka lvl.

Na Twoim miejscu porobił bym jeszcze kilka questów w Khorinis, ale jeżeli Ci się nie chce to 10lvl wystarczy.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Idź najpierw do jarkendaru, tam wbijesz dużo leveli,a dopiero potem do górniczej doliny.Wtedy będziesz miał koło 20 poziomu,więc wtedy dasz sobie radę z jednym orkiem czy nawet dwoma.

P.S.Zawsze gdy masz w współczynniku 29,59 itd. to wtedy zainwestuj 5 PN(potem już 10PN jak masz 59 danego współczynnika).Dlaczego? Ponieważ zawsze zaoszczędzisz te parę punktów nauki, bo jak już masz te 30% to każdy procent będzie cię kosztował 2 PN.A jak masz 29% to każdy procent będzie cię jeszcze kosztować tylko 1 PN.Więc wtedy masz 34 % za 5 PN.

Zomin

Member
Misje w Górniczej Dolinie są bardzo proste do wykonywania, pod warunkiem że wiesz, gdzie iść. Popieram Szeryfa, powinieneś zdobyć Szpon Beliara, wtedy walka z Orkami nie byłaby taka uciążliwa, a na dodatek te kilka poziomów tam zdobytych bardzo się przyda.. Szczerze mówiąc, ciężko mi powiedzieć na którym dokładnie poziomie powinieneś wyruszyć po dowody.. Radzę ci jedynie przejść cały Jarkendar, wykonać jak najwięcej misji w Khorinis oraz jego okolicach i dopiero iść dalej.

Gaan

Handlarz
Ja na twoim miejscu już bym poszedł do 2 rozdziału bo i tak nie musisz od razu tam iść a w sklepach będzie więcej ciekawych rzeczy do kupienia. Jeśli masz 10 poziom wystarczy że podbijesz do 15-17 poziomu i idziesz do Jankendaru tam wykonujesz główny wątek i zabijasz 1/3 potworów i jak wychodzisz to masz 24-27 poziom.(zależy na którym pójdziesz do Jankendaru i ile wykonasz pobocznych misji i ile zabijesz potworów bo jeśli byś chciał możesz nawet podbić do 32) I właśnie wtedy idziesz do górniczej doliny i jak do brze idzie rozwalasz 4-5 orków naraz lub 1 orka i 1 elite(na raz). No i gdy wychodzisz z Górniczej doliny masz ok. 37 poziomu i masz poszukiwacza na kilka chwytow.I pamiętaj najwięcej poziomów można nabić w pierwszym i drugim rozdziale więc nie przeciągaj z ich zdobywaniem.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom