Muza

Status
Zamknięty.

haxo22

Member
to co mi podales to zciaga mi sie jakis plik ktorego wypakowac nie mozna ani nic

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
bo to format .7z . Sciagnij sobie nowego WinRAR-a i otworzysz bez problemu :) a muze polecam bo jest wykozaczona w kosmos

haxo22

Member
zrobilem tak jak tam pisales i mam muze na pulpicie ale jak ja otwieram to nic nie slychac ;/ niby pokazuje ze leci jakas muza

szczurek

Menda serowa
Weteran
No to chyba problem leży na komputerze ;] Inne pliki muzyczne otwiera normalnie ??

haxo22

Member
CYTAT(=BLADE= @ 15-12-2008, 18:20) index.php?act=findpost&pid=206375
możliwe że problem leży w tym że te pliki muzyczne są w formacie .ogg . Zainstaluj sobie jakieś kodeki.. dajmy na to te:

http://www.download.net.pl/106/K-Lite-Mega-Codec-Pack/

powinno śmigać

EDIT:
aaa wlasnie.. na poczatku jest z minuta ciszy przed kazda piosenka. potem nomrlanie leci soundtrack

zainstalowalem i nic nie dalo :unsure: przez cala piosenke nic nie leci, probowalem juz kilka

a macie program ktory nagrywa film i dzwiek? bo moj fraps pelna wersja nagrywa bez glosu a chcialbym zeby z glosem nagrywalo filmik :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
We frapsie jest taki bajer który trzeba zaznaczyć żeby nagrywało z dźwiękiem. Po przeskakuj między zakładkami, na bank znajdziesz.

haxo22

Member
tak wiem ktory mam go zaznaczonego ale nie nagrywa wiecie czemu :( ? a co do muzy

[SIZE=24pt]Dziala teraz dobrze, bawilem sie jakims programem kliklem cos i mialem WYCISZ GLOS ale juz ok, :p[/SIZE]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom