Mozne Zaklęcia

Status
Zamknięty.

mistrz10

New Member
Witam! Ciekawi mnie gdzie można zdobyć np.: dobrą runę, albo zwój, kogo trzeba pobić? Może jest jakaś tajna skrytka w grze? Zależy m.in. na Piorunie Kulistym, Śmierci Ożywieńcom itd., ale mogą być inne, biłem magów, ale co najwyżej kończyło się na Kuli Ognia. Pozdrawiam Glorfindel

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Można kupić od magów, którzy handlują runami xd
Nie pamiętam aby można było coś gdzieś znaleźć z tych lepszych run, wszystko do kupienia w odpowiednich rozdziałach.

Dzyl

El Principe
Zwoje oczywiście możesz znalezc.Ale są to najczesciej zwoje takie jak kula ognia,światło itp.
A runy możesz kupic od Cronosa jeżeli grasz Magiem Wody.Zwoje tak samo....Nie wszystkie sprawy załatwia się bójką xD

mistrz10

New Member
CYTAT
A runy możesz kupic od Cronosa jeżeli grasz Magiem Wody.
A jak jestem Magiem Ognia to już nie mogę?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z tego co pamiętam, Cronnos sprzedaje runy niezależnie od tego, do jakiej frakcji należysz. Jeśli się mylę, to na pewno możesz je kupić od któregoś z Magów Ognia.

Pozdrawiam

mistrz10

New Member
A jak jestem Magiem Ognia to Cronos (lub inny mag wody, który uczy) może mnie uczyć kręgów magii, czy muszę zostać Magiem Wody?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Musisz zostać magiem wody. A jeżeli chodzi o kupowanie run to jeden z baalów z sekty ma ich całkiem sporo
(nie pamiętam jak się nazywa, ale to ten co trzeba uśpić jednego z nowicjuszy żeby zagadał)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom