Mozilla Ff

Status
Zamknięty.

EdGaR

Member
Otóż Mozilla nie wyświetla mi Animacji we Flashu na stronach ;/ Co to za błąd ;/ Jak to naprawić ?

Pozdrawiam

Jay_Kay

Magister vitae
Hm, jeżeli dobrze rozumiem, to nie masz zainstalowanej wtyczki Macromedia Flash... Też mi nie chciało otwierać flashów, ale pokazało się okno, że "nie można wyświetlić pełnej zawartości strony", ale pokazała się dostępna wtyczka; zainstalowałem i wszystko hula. Niestety FireFox do niektórych stron potrzebuje specjalnych wtyczek, których IE nie potrzebuje... Tak więc mam dwa dodatkowe pytania:
1) Czy pojawia ci się okno, że możliwa jest do zainstalowania wtyczka? (Jeśli tak, to zainstaluj i powinno hulać.)
2) Jaką masz wersję FireFoxa (Polecam zainstalować 1.5
smile.gif
, najlepsza z edycji FF.)
Pozdro.

EdGaR

Member
QUOTE 1) Czy pojawia ci się okno, że możliwa jest do zainstalowania wtyczka? (Jeśli tak, to zainstaluj i powinno hulać.)

No właśnie nic się nie wyświetla ;/

QUOTE 2) Jaką masz wersję FireFoxa (Polecam zainstalować 1.5 smile.gif , najlepsza z edycji FF.)

Mam wersję 1.5.0.1

Pozdrawiam

Jay_Kay

Magister vitae
QUOTE No właśnie nic się nie wyświetla ;/
Komplikuje to sprawę ;/ . Najlepiej ściągnij Shockwave'a z TEJ strony i zreinstaluj FireFoxa. Powinno pomóc.

QUOTE Mam wersję 1.5.0.1
Pozostań przy niej, to na razie najlepsza edycja FF.
Pozdrawiam.

Jedi

Caporegime
VIP
I ole wiem, to ja instalowałęm jakoś inaczej wtyczke... chodx pewnie sposób Jay'e zmieża do tego samego... wejdx na obojetnie jaką strone gdzie wyświetlana jest animacja, ewentualnie filmik. Jeśli ci sie nie wyświetla to pewnie pokaże ci sie taki puzel. Kliknij prawym przyciskiem i tam jest cos ttakiego /about macromedia flash/ i kliknij na to... potem ci sie wyświetli zainstaluj wtyczkę i dalej powinieneś wiedzieć.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom