Montera

Status
Zamknięty.

BlueRider

New Member
Wykonalem juz prawie wszystkie zadania w Monterze oprocz "Powiedz Dennisowi, ze Bradley potrzebuje nowych niewolnikow", "Przynies Marikowi dowod, ze Ashton kradnie zloto". Tych nie moge wykonac, bo troche za szybko ukradlem liste niewolnikow Bradleyowii. Teraz jest dla mnie wrogi :)
Jest jakis sposob, zeby wykonac, badz obejsc te 2 zadania i doprowadzic do rewolucji?
Ps: nie mam wczesniejszego save'a :)
Z gory dzieki ;)

artistic

Member
zadanie z Ashtonem jest banalne... idziesz sobie za arene i tam masz skrzyneczke w ktorej jest zloto i list a w nim dowody na przekrety Ashtona... a co do tego drugiego zadania hmmmm... napisz dokladniej jak wyglada sytuacja to postaram sie jakos ci pomoc :)

BlueRider

New Member
Banalne jest, bo mam ta skrzyneczke, ale bez wykonania poprzedniej misji nic nie moge zrobic z ta skrzyneczka :)
Musialbym pogadac z Dennisem, ze Bradley potrzebuje nowych niewolnikow, ale Bradley sie do mnie nie odzywa :p
Probowalem wejsc do zamku "na chama" ale na samym koncu wewnetrznego kregu mnie usiekli ;)

artistic

Member
no ja sie nie dziwie tam tych orkow jest troche... ale jak u ciebie tak wyglada sytuacja to nie wiem jak ci pomoc... nie masz innych misji zeby sobie reputacje w Monterze podciagnac?

BlueRider

New Member
Wszystkie inne wykonalem :(
Pozostaje wpisac god mode i siec ich tak dlugo az padna :p
Edit: To juz nie 1 raz, kiedy przechytrzylem tworcow - wczesniej w Cape Dun usieklem Urkasa, przed wykonaniem tam jakiegokolwiek questu :p

bredpl

Member
Jeśli chodzi o te pierwsze zadanie to musisz dostać najpierw informację od nie jakiego niewolnika na farmię Nelvina, ale jeśli nie powiesz o wymianie niewolników Denisowi to raczej nic od niego się nie dowiesz. Kelvin wyda ci informację tylko wtedy gdy będziesz kazał mu iść pracować w mieście, wtedy on proponuję ci że zdradzi ci tajemnicę ( skrzynia za areną ). Jeśli chodzi o rewolucję to nie musisz wykonywać tych zadań, tylko że będziesz miał nie wykonane, trudno. Stym drugim zadaniem "Powiedz Dennisowi, ze Bradley potrzebuje nowych niewolnikow" było związano dużo innych zadań, stracisz dużo exp do zdobycia, chyba że jakimś cudem wytrzasnąłbyś save. :(

Pozdraiwam ;)

artistic

Member
nie ladnie :) ale dziwie sie ze nie mozesz jeszcze sie dostac do zamku... w monterze jest troche tych zadan i powinienes miec juz wystarczajaca reputacje... na pewno wszystkie wykonales? moze zapomniales o jakims albo nie pogadales z kims kto moze ci dac zadanie

BlueRider

New Member
W poradniku sa wszystkie zadania?
Pwael - a jak bez zamku wywolac rewolucje? :)
Edit: No nic, chyba zaczne od nowa, az tak daleko nie bylem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom