Moje Pytania

Status
Zamknięty.

luke22

Member
Witam, w tym temacie będę zadawał wszystkie moje pytania:
1. Słyszałem, że jeśli odbiję 3 miasta z rąk orków to orkowie będą do mnie źle nastawieni, czy dotyczy to również orków na pustyni? Czy jest taka sama sytuacja jeśli uwolnię Nordmar?
2. Kto może mnie nauczyć regeneracji życia?

Karpielek

VIP
VIP
CYTAT
1. Słyszałem, że jeśli odbiję 3 miasta z rąk orków to orkowie będą do mnie źle nastawieni, czy dotyczy to również orków na pustyni? Czy jest taka sama sytuacja jeśli uwolnię Nordmar?

Tak, po odbiciu trzech miast w Myrtanie orkowie będą źle nastawieni w stosunku do ciebie. Co do Varantu to nie jestem pewny, ale chyba też atakują. W Nordmarze orkowie prowadzą wojnę, więc tam zawsze orkowie atakują.
CYTAT
2. Kto może mnie nauczyć regeneracji życia?

Regeneracji uczy Kan, po obraniu ścieżki Xardasa oraz Rhobar po obraniu ścieżki Innosa.

czlapek14

Member
Co do pierwszego pytania to dana gildia będzie wrogo nastawiona jeśli gdy pogadasz z jej przywódcą to on ci powie, że zabici zostaną wszyscy związani z odbijaniem miast(mówi tak zazwyczaj za 2 razem, a w przypadku orków to chyba więcej).

MichałABG

Member
cóż, mówi się, że po odbiciu 3 orkowych miast orkowie będą nas atakować, lecz jak ostatnio grałem drogą buntowników, odbiłem wszystkie miasta oprócz Silden i Faring, to gdy podeszłem do przywódcy Silden to on ze mną gadał jak gdyby nigdy nic(na początku coś tam mówił lecz nie atakował mnie).

czlapek14

Member
Jak mówiłem u orków jest inaczej. Odbijanie orkowych miast jest ważną częścią fabuły, a i przed odbicie trzeba może dla nich wykonywać jakieś questy(dla przywódców), więc twórcy trochę musięli porobić z reputacją u orków żeby się dało przejść drogę Innosa. Może to też być bug, ale wątpie.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Gdy zaatakujesz kogoś i zranisz go zatrutą bronią, to wtedy trucizna zacznie działać w jego organizmie, powodując "pulsacyjny" spadek jego energii zyciowej.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Musisz go dźgnąć żeby zatruć. Wtedy dopiero trucizna zacznie działać, bo inaczej to nie, zwykłe uderzenia nie działają.

luke22

Member
Otóż wykułem sobie miecz mistrzowski zużywając 2 katany (jedna ze skrzyni, druga od Angara). Mam pytanie czy są jeszcze jakieś katany bądź plan ich wykucia czy mogę sprzedać plan miecz mistrzowskiego?

czlapek14

Member
Planów broni, map, formół itp. nie da się niestety sprzedać. Katany to są raczej tylko 2, ale może być jeszcze jakaś do kupienia, lub wygrania w Ishtar, oczywiście musisz mieć 75% reputacji u asasynów, żeby się tam dostać.

luke22

Member
CYTAT(czlapek14 @ 08-02-2009, 14:50) index.php?act=findpost&pid=212389
Planów broni, map, formół itp. nie da się niestety sprzedać. Katany to są raczej tylko 2, ale może być jeszcze jakaś do kupienia, lub wygrania w Ishtar, oczywiście musisz mieć 75% reputacji u asasynów, żeby się tam dostać.

Racja, wygłupiłem się. Nie można sprzedać planów. Ale dostałem się do Ishtar i tam nie widziałem katany, a jestem mistrzem na arenie i patrzyłem u wszystkich kupców (chyba)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jak dobrze pamiętam w grze są tylko 3 katany. Jedna jest u jakiegoś kupca, ale to jest niestety losowe :(

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Jedna katana jest na pewno w którejś tam skrzyni. Ale wydaje mi się, że jakiś wojownik na arenie w Varancie (nie pamiętam w którym mieście) walczył dwiema katanami.

Ave

@Down:
Nie mówię, że wygrywamy katanę. Mówię, że jeden z przeciwników walczy dwoma katanami. Kiedy go pokonamy, możemy je zabrać.

Karpielek

VIP
VIP
CYTAT
Jedna katana jest na pewno w którejś tam skrzyni.

Tutaj się zgodzę. Katana jest tylko jedna w grze. Plan na miecz mistrzowski jest , ale nie wykonalny, jedynie drogą kodów.
Miecz który wygrywamy nie jest to katana, może tak wyglądać, ale nie pasuje do projektu.
Jak coś to Księżycowe Ostrze...
Pozdrawiam ;)

GOFER152

Member
Karpielek czytaj wyżej Luk22 wykuł miecz mistrzowski z dwóch katan , ja też jak grałem wykułem ten miecz , jedną katanę miałem ze skrzyni a drugą od Angara i nie trzeba wcale kodów ;)

luke22

Member
1.Do jakich mieczy potrzebna jest umiejętność kucia mieczy z czystej rudy?
2. czy mogę przejść grę drogą Innosa zabijając koczowników, jesli nie to nie szkodzi przejde sobie drogą beliara ;)

czlapek14

Member
1. Chyba na moc przodków trzeba tej umiejętności. Projekt jest w jednej z ostatnich skrzyń.
2. Droga Innosa ogranicza się na pustyni głównie do zbierania artefaktów Adanosa i zabicia Zubena więc raczej nie.

luke22

Member
1.Kto może mnie nauczyć umiejętności maga ognia?
2.oraz kto uczy regeneracji many?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom