Modyfikacja

Potak

Member
Modyfikacje Modyfikacje i jeszcze raz Modyfikacje :> Wszystko ropoczęte a nic nie skończone nie licząc Diccurica - jednego z nielicznych najsłynniejszych Modów do GI :> Od nie dawna ponownie zaczęła chodzić mi po główce I część Sagi :p Mimo iż przeszedłem ją ponad 30 razy to co jakiś okres czasu powracam do niej z miłą chęcią :) Jednak zagrałbym w coś innego w sensie tego iż wgrałbym ów Moda :> Nie wiem skąd dorwać tego Diccurica - nie wiem co w nim jest etc,z miła chęcią bym sprawdził ale nie mogę go dorwać ;/ Tu na G.up były linki jednak u mnie cosik nie działają ;[ Dąrząc do sedna tematu zastanawiam się czy istnieją jakieś pomnijesze modyfikacje które obejmują np. nowe dodatkowe zadania, bronie, zbroje, odradzanie zwierząt częściej aniżeli co rozdział ?! Istnieje cuś takiego czy nie bo ja nie natknąłem się na taki upgrade, a bardzo bym chciał :> Tyczyłoby się to również GII z lub bez Nocy Kruka :> W GIII szybko nie pogram póki nie dokupie minimum giga ramu więc nie bluzgajcie na mnie, że szukam Modyfikacji do "starszej" części skoro nowo już jest, a i w zasadzie sam ją posiadam :D Pozdrawiam

Orc(Warrior)

Member
Tu się mylisz, Diccuric nie jest jedna z jedynych modyfikacji, jest jedna z jedynych znanych tobie, ale nie modyfikacji, których jest od groma i można ję sciągać STĄD dodatkowo TUTAJ znajdziesz spolszczenia modów i polskie mody, razem 14 modyfikacji po polsku ;)
Miłej gry :)

Bezi 00

New Member
Diccuric lipa!!mi na przykład niedokońca działa :)
Według mnie leprzy jest modzik "Mroczne Tajemnice" , polskie dzieło :D
(Poziomkaz gurą!! )zresztą można też se wgrać mod "Twierdza Arbuza" ale niewarto :( !!!
dobra z tą odpowiedzią sie troszke zpuźniłem:) dopiero widze że ze stycznia to a to już maj (ale jeśli już zaczełem to skończe)
POZDRO DLA FANÓW GOTHICA ;)

Do góry Bottom